Elif dizisinin küçük yıldızına Bosna-Hersek’ten ziyaretçi geldi » Boşnak HaberBoşnak Haber

20 Nisan 2024 - 01:41

Elif dizisinin küçük yıldızına Bosna-Hersek’ten ziyaretçi geldi

Elif dizisinin küçük yıldızına Bosna-Hersek’ten ziyaretçi geldi
Son Güncelleme :

24 Şubat 2016 - 11:24

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizi filmi “Elif” her geçen gün izleyici kitlesini arttırıyor. Kanal 7’de hafta içi hergün yayınlanan Elif dizisinin henüz 6 yaşındaki Elif karakterini canlandıran yıldız ismi İsabella Damla Güvenilir, hayranlarının ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Satıldığı ülkelerde önemli izleyici kitlesine sahip olan dizi her oyuncusuyla ayrı bir seven kitlesini yakalamış görünüyor. Bu oyunculardan biri olan İsabella Damla Güvenilir, milyonlarca kişiyi masumiyetiyle kendine hayran bırakmayı başardı.

Elif karakterinin yaşadığı dramatik olaylardan yola çıkılarak hazırlanan senaryoda, gerek yurtiçi gerekse yurtdışında gösterildiği ülkelerde izleyiciyi yakalamayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde Elif dizisinin setinde hareketli saatler yaşandı. Çünkü dizinin Bosna Hersek’ten ziyaretçileri vardı. Elif’in Bosna Hersekli hayranları etkisinde kaldıkları küçük yıldızı ziyarete geldiler. Senaryo gereği küçük yıldızın yaşadığı acı dolu günlerin etkisinde kalan Bosnalı ziyaretçiler, çok sevdikleri “Elif” görmeyi çok istediklerini söylediler.

Bir gün boyunca küçük yıldız İsabella Damla Güvenilir ve set ekibi tarafından ağırlanan Bosnalı aile “Hayatımız boyunca unutamayacağımız bir gün yaşadık” dediler.

KAYNAK: http://www.medyabey.com/elif-dizisinin-kucuk-yildizina-bosna-hersekten-ziyaretci-geldi/

YORUM YAP