Bosna Hersek Olimpiyat Komitesi'nden AA'ya ödül » Boşnak HaberBoşnak Haber

17 Nisan 2024 - 23:31

Bosna Hersek Olimpiyat Komitesi’nden AA’ya ödül

Bosna Hersek Olimpiyat Komitesi’nden AA’ya ödül
Son Güncelleme :

09 Aralık 2015 - 10:01

Bosna Hersek Olimpiyat Komitesi, olimpik değerlerin tanıtımındaki katkısından dolayı Anadolu Ajansı’nı ve AA Balkanlar Temsilciliği’nde görev yapan Tiro’yu ödüllendirdi.

SARAYBOSNA

Bosna Hersek Olimpiyat Komitesi, olimpik değerlerin tanıtımındaki katkısından dolayı Anadolu Ajansı’nı ve AA Balkanlar Temsilciliği’nde görev yapan Bakir Tiro’yu ödüllendirdi.

Anadolu Ajansı ve Bakir Tiro, komitenin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Yılın En İyileri” değerlendirmesinde, olimpik değerlerin tanıtımına katkılarından dolayı “Olimpiyat Komitesi Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Saraybosna’daki Juan Antonio Samaranch Olimpik Spor Salonu’ndaki törende konuşan Tiro, ödüle layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AA olarak gelecekte de Bosna Hersek’te, bölgede, Avrupa’da ve dünyanın diğer kesimlerinde olimpik değerlerin tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Törende ayrıca, “En İyi Sporcu Ödülü” Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 800 metrede bronz madalya kazanan atlet Amel Tuka’ya, “En İyi Milli Takım Ödülü” Avrupa Şampiyonu olan 16 Yaş Altı Basketbol Milli Takımı’na, “En İyi Antrenör Ödülü” ise 16 Yaş Altı Basketbol Milli Takımı Antrenörü Josip Pandza’ya verildi.

Muhabir: Dejan Maksimoviç, Kayhan Gül

KAYNAK: AA http://aa.com.tr/tr/spor/bosna-hersek-olimpiyat-komitesinden-aaya-odul/487959

 

 

YORUM YAP