Bigmev, Bosna Hersek’in En Önemli İlaç Üreticisi Pharmamed'i, Önde Gelen Türk Firmalarla Buluşturdu. » Boşnak HaberBoşnak Haber

26 Nisan 2024 - 12:27

Bigmev, Bosna Hersek’in En Önemli İlaç Üreticisi Pharmamed’i, Önde Gelen Türk Firmalarla Buluşturdu.

Bigmev, Bosna Hersek’in En Önemli İlaç Üreticisi  Pharmamed’i, Önde Gelen Türk Firmalarla Buluşturdu.
Son Güncelleme :

18 Ekim 2015 - 22:16

Bigmev, Bosna Hersek’in en önemli ilaç üreticisi Pharmamed’in Türk pazarına girmesi kararı nedeniyle Türkiye’de bir iş gezisi programı düzenledi. Türkiye iş gezisinde ilk önce BİGMEV ile görüşen Pharmamed yetkilileri ardından firma görüşmelerine başladı.

BİGMEV tarafından yapılan program kapsamında ilk olarak Odak Parfümeri ile görüşülürken, Türkiye’de kozmetik alanında prestij yapmış Tekin Acar Cosmetics, Ankara’da önemli olan Ecza depolarından Nevzat Ecza deposu ve alt firması Drogsan ile görüşmeler gerçekleşti. Ayrıca Selçuk Ecza Deposu ve İMAJ Ecza Deposu ile de görüşmeler yapılarak program tamamlandı.

İş gezisinin sonunda BİGMEV ile genel bir değerlendirme yapan Pharmamed Yetkilileri, görüştükleri firmalarla başlatılan ilişkilerin devam edeceğini belirtirken; düzenlenen iş gezisini programın işleyişi, toplantılardaki tercüme, konaklama, yemekler, yönetim ve çalışanların ilgisi başlıklarında değerlendirerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

 

KAYNAK: BİGMEV http://www.bigmev.org/news/bigmev-bosna-hersekin-en-onemli-ilac-ureticisi-pharmamedi-onde-gelen-turk-firmalarla-bulusturdu/

YORUM YAP