Pendikli Boşnak Manken Kardeşimize Bir Ödül Daha... » Boşnak HaberBoşnak Haber

27 Nisan 2024 - 04:04

Pendikli Boşnak Manken Kardeşimize Bir Ödül Daha…

Pendikli Boşnak Manken Kardeşimize Bir Ödül Daha…
Son Güncelleme :

17 Aralık 2023 - 21:25

Podyumların yeni yüzü Atakan Keskin’den bir ödül daha!

İzmir’de düzenlenen Model Of Models yarışmasının 57. Grand Finali, büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmada, 2000 doğumlu Atakan Keskin, First Runner Up ödülünü aldı.

 

İzmir’de düzenlenen Model Of Models yarışmasının 57. Grand Finali, büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmada, 2000 doğumlu Atakan Keskin, First Runner Up ödülünü alarak birinci oldu.

İstanbul doğumlu olan Atakan Keskin, göçmen bir ailenin çocuğu. Profesyonel olarak modellik yapan Keskin, geçen sene düzenlenen yarışmada da “Gelecek Vadeden” ödülünü alarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Deniz Şaman öncülüğünde düzenlenen ve kareografisini Oksana Kuznetsova ve Bekir Subaşı’nın yaptığı, Model Of Models yarışmasında İlayda Emir tasarımıyla podyuma çıkarak başarısına başarı ekleyen genç yetenek, First Runner Up ödülünü alarak birinci oldu.

Yarışmanın ardından yaptığı açıklamada, “Bu başarı, benim için çok önemli. Bu yarışmaya hazırlanırken çok çalıştım ve emeklerimin karşılığını aldığım için çok mutluyum. Hayalim ve hedefim oyuncu olmak. Bu yarışmada elde ettiğim başarı, oyunculuk hayallerime ulaşmam için bir adım oldu” dedi.

Yarışmanın kazananları, çeşitli ödüllerin yanı sıra, uluslararası modellik ajanslarıyla anlaşma yapma fırsatı da kazandı.

BOŞNAK ATAKAN KESKİN KİMDİR ?

Atakan Keskin 3 Ocak 2000 İstanbul doğumlu Babası Küçükçekmeceli Boşnaklardandır. Annesi ise Pendikli Boşnaklardan . 3 senedir modellik yapmaktadır Model Of Models yarışmasında erkeklerde 1.oldu aynı zamanda Paris Ve Milano da defilelere çıkan tek Türk modeldir iki üniversite okumaktadır Biberovic ve Hot sülalesinden gelmektedir hayalinde oyuncu olmak var.

Kaynak: https://songelisme.com/podyumlarin-yeni-yuzu-atakan-keskinden-bir-odul-daha/?amp=1&fbclid=IwAR36epgaWXvAhllTlZoWuG1kQ_GT5A7e7KsL236GDJNg7bwzhhlJk7qOzSs

YORUM YAP