Mehmet Bir Cihan Fatihi Dizisinde ki Boşnak Oyuncuyu Tanıyalım » Boşnak HaberBoşnak Haber

3 Mayıs 2024 - 13:09

Mehmet Bir Cihan Fatihi Dizisinde ki Boşnak Oyuncuyu Tanıyalım

Mehmet Bir Cihan Fatihi Dizisinde ki Boşnak Oyuncuyu Tanıyalım
Son Güncelleme :

11 Nisan 2018 - 21:53

Zeynep Işıl Hamziç   Boşnak Medya

Leyla Hatun, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin öne çıkan karakterleri arasında önemli bir yer tutuyor. Dizinin ekrana geldiği ilk haftalarda araştırılan, 2. Murad’ın eşi olarak bilinen Leyla Hatun peki kimdir ? Tarihteki yeri nedir? İşte, herkes tarafından merakla araştırdığı karakteri canlandıran Sedef Avcı karakteri dizide devlet ile canı arasında kalan bir karaktere can verecek. 

Ailenin önemini ve değerini bilen oyuncular arasında olan Sedef Avcı, sosyal medya hesabından da dönem dönem ailesiyle birlikte çekilmiş keyifli kareler  paylaşmayı tercih etti. Boşnak olan Sedef Avcı kalabalık ailesini İtalyan ailelerine benzeterek şu paylaşımı yaptı: “İtalyan ailesi değiliz belki ama sağlam bir Boşnak ailesiyiz. Ha bu arada bu kadar da değiliz. Eksiklerimize ve büyüklerimize selam olsun. Harika bir pazar günüydü.”

LEYLA HATUN KARAKTERİNE CAN VEREN SEDEF AVCI KİMDİR?

22 Ocak 1982 tarihinde dünyaya gelen Sedef Avcı, Kanal D’de yayınlanan Menekşe ile Halil ve Ezel adlı dizilerdeki rolleriyle tanınmaktadır. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümü mezunu olan Sedef Avcı, Gaye Sökmen Ajansı’na bağlı olarak mankenlik yapmıştır. 1997 Elite Model Look birincisidir. Model ve oyuncu Kıvanç Kasabalı ile evlidir.

Dizide Sultan Murad’ın cariyelerinden herhangi birisini canlandırmaktadır… Ama taşıdığı sır yüzünden bırakın herhangi bir cariye olmayı, Osmanlı devleti denen çınarı köklerinden sarsacak kadar önemli bir kadına dönüşecektir. Leyla Hatun,Devlet ile canı arasında kalacak.Mehmed’le gizli düşmanları arasında yaşanan savaşta hiç beklenmedik bir karar vermek zorunda kalacaktır. Ama Mehmed’i de bir karar vermeye mecbur bırakacaktır.

 Kaynak: sozcu.com.tr-Hurriyet kelebek

YORUM YAP