Boşnak Medya Ankara Kuruldu » Boşnak HaberBoşnak Haber

29 Nisan 2024 - 01:42

Boşnak Medya Ankara Kuruldu

Boşnak Medya Ankara Kuruldu
Son Güncelleme :

11 Eylül 2017 - 0:47

 
 
 
5 yıl önce Boşnaklara kültür hizmeti vermek ve birlik beraberlik sağlama amaçlı olarak kurulan Boşnak Medya sitesi giderek büyüyor.. Boşnak Medya Yayın Danışmanı Şevket Koç ve Ankaralı Boşnaklar bugün bir araya geldi.. Boşnak böreği yenip kahve içilerek devam eden program çok samimi ve sıcak bir ortamda geçen Boşnak Buluşması ,Boşnak Medya Ankara ayağının kurulması ile sona erdi.
 
 
Boşnak Medya Ankara Temsilciliğine “Meltem Yaşar” seçildi.Günün sonunda Polatlı Boşnaklarından Meltem Yaşar Ankara Temsilciliğine seçildi Yaşar ” Bu görevi elimden geldiğince ve layıkıyla gerçekleştirmeye çalışacağım.. Bana güvenen başta Boşnak Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Yayın editörü Zeynep Işıl Hamzic ve Yayın Danışmanı Şevket Koç’a teşekkür ederim.. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
 
Site kurucusu ve yayın danışmanı Şevket Koç ise ” Boşnak birlik beraberliği adına bir adım daha attık.. Ankara’ya gelerek başkentimizde yaşayan Boşnakları birleştirmek ve yok olmaya yüz tutan kimliklerini yeniden canlandırmak için bir adım daha attık .. Bir internet sitesi olduğumuz halde bu ilgiyi görmemiz bizim için büyük onur ve gurur oldu.. Meltem Hanıma da Yeni görevinde başarılar diler ve bu gönüllülüğe dayanan ve hiçbir menfaat ilişkisi olmayan Boşnak Medya grubuna katıldığı için teşekkür ediyorum.
 
Boşnak Medya
 

YORUM YAP