Eviniz İçin Faydalı Pratik Bilgiler... » Boşnak HaberBoşnak Haber

26 Nisan 2024 - 01:29

Eviniz İçin Faydalı Pratik Bilgiler…

Eviniz İçin Faydalı Pratik Bilgiler…
Son Güncelleme :

01 Ekim 2022 - 21:27

-Çamaşır makinanıza çamaşırlarınızla beraber atacağınız 1 ıslak mendil, çamaşırlarınıza yapışan kıl, tüy, saç ve yapışkanları kendi üzerine toplar ve böylelikle tertemiz çamaşırlar elde etmiş olursunuz.

BOSCH - WGA142XSTR - Çamaşır Makinesi

-Boğazında acı ve ağrı varsa yutkunmakta zorlanıyorsan bir tane muzu ez, içine bir tatlı kaşığı bal ekle karıştır ve tüket. Acının geçtiğini göreceksin.

Boğaz Ağrısı Nedenleri Nelerdir, Nasıl Geçer? - TamamlayiciSaglik.com

-Şampuanı su ile karıştırarak camsil şişesine doldurun,kuru bir bez ile silin. Camsilden daha etkili olduğunu göreceksiniz. Ayrıca bu sıvıyla toz alırsınız, eşyalarınızın tozlanma süresi gecikecektir.

Camsil Şişesi Satın Al veya Görüntüle. Camsil Şişesi Modelleri ve Ürünleri  | İNOVA AMBALAJ

-Bardaktaki çizikleri temizleyip pırıl pırıl yeni gibi olmasını istiyorsanız, 2 litre su ve 1 su bardağı limon tuzunu bardaklarla birlikte kaynatın Bardaklarınızın tertemiz olduğunu göreceksiniz.

-Perde ve tüllerinizin ilk gün’ki beyazlıklarına kavuşmasını istiyorsanız, yıkama suyunun içine iki yemek kaşığı toz şeker ekleyin. Beyazlıklarına hayret edeceksiniz!

Tüller Nasıl Daha Beyaz Olur? - HayatKolay Tüller Nasıl Daha Beyaz Olur?

Giysilerinizi ütülerken oluşan parlak izleri yok etmek için, izlerin üzerine eşit miktarda sirke su ve karışımından püskürtün ve ütülemeye devam edin. Giysilerinizde parlak ütü izlerinin oluşmasını engellemek için giysilerinizi tersten ütüleyin.

Buharla ütüleme hijyen de sağlıyor

Çatlak Topuklar İçin; Karbonatın ölü hücreleri temizleyen ve ayak kokusunu gideren yapısı topuk çatlağı tedavisinde de kullanılmaktadır. Ilık su dolu bir kaba 3 yemek kaşığı kadar karbonat katıldıktan sonra karıştırıp ayaklarınızı bu suda 15 dk bekletin.Pomza taşı ile ovun.

Resim

 

YORUM YAP