Bugünde "Boşnak Medya Bursa" Kuruldu! » Boşnak HaberBoşnak Haber

28 Nisan 2024 - 23:05

Bugünde “Boşnak Medya Bursa” Kuruldu!

Bugünde “Boşnak Medya Bursa” Kuruldu!
Son Güncelleme :

13 Eylül 2017 - 18:44

5 yıl önce Boşnaklara kültür hizmeti vermek ve birlik beraberlik sağlama amaçlı olarak kurulan Boşnak Medya sitesi giderek büyüyor.. Boşnak Medya Yayın Danışmanı Şevket Koç ve Ankaralı Boşnaklar dün biraraya gelip Boşnak Medya Ankarayı kurdular.Boşnak Medya Ankara Temsilciliğine “Meltem Yaşar” seçildi.

Bugünde Bursa’dan sevindirici bir haberimiz var  “Bursa Boşnak Medya ” yı “Sn Özkan Sağlam” önderliğinde kurmuş bulunmaktayız.

Özkan bey Bursa’da doğup büyümüş aslen Bosna Hersek’in Bihaç şehrinden ve  ” Zajkić ” sülalesinden olup  akrabalarının bir kısmıda Kosova Prizren’de yaşamaktadır.

Bursa Boşnakların’dan  Bursa Temsilcisi olan Sn. Özkan Sağlam ” Bu görevi elimden geldiğince gerçekleştirmeye çalışacağım.. Aslında uzun zamandır bu oluşumda bulunmak istiyordum Şevket bey ve Zeynep hn ve Boşnak medya ekibindeki arkadaşlarımızın yazılarını okuyor ve çabalarından dolayı da çok taktir ediyordum ancak işlerim nedeni ile fırsat bulamamıştım.

En büyük isteğim kültürümüzü çocuklarımıza aktara bilmemiz ve korumamız yönünde olacaktır bunuda tarafsız bir platform olan Boşnak Medyada buldum özelikle siyasi veya maddi amaç güdmeden tamamen Balkan kültürünün tanıtımı üzerine gönüllü çalışan arkadaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum ve bana güvenen başta Boşnak Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Yayın editörü Zeynep Işıl Hamzic ve Yayın Danışmanı Şevket Koç’a teşekkür ederim.. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Özkan Sağlam bey’e  yeni görevinde başarılar diler ve bu gönüllülüğe dayanan ve hiçbir menfaat ilişkisi olmayan Boşnak Medya grubuna katıldığı için de teşekkürlerimizi sunarız.

YORUM YAP