Boşnakların En Büyük Haini.... » Boşnak HaberBoşnak Haber

28 Nisan 2024 - 13:30

Boşnakların En Büyük Haini….

Boşnakların En Büyük Haini….
Son Güncelleme :

05 Ekim 2023 - 21:50

FİKRET ABDİÇ NAMI DİĞER BABO ! BOSNA VE BOŞNAKLARIN EN BÜYÜK HAİNİ.
 
Boşnak hainleri, Babo’nuzu tanıyın !
İnsanlık ve savaş suçlarından hapiste yatmış olan Fikret Abdic, 30 Eylül 2021  akşam saat 21.00 sıralarında Velika Kladuşa’da yeniden tutuklanmıştı.
 
Hırvatistan’da işlediği bir başka savaş suçundan hüküm giymişti. Ancak Fikret  İnterpol’un kırmızı bülteni ile tutuklanmıştı.
Bu sefer Bosna Hersek’e ihanet ve Boşnaklara karşı işlediği insanlık suçlarından değil de 2001 yılında Agrokomerc’e 600.000 hrk (Hırvat para birimi) hayali borç vermekle suçlanıyor. Daha sonra, para iade edilmediğinden, şirketin gayrimenkulünü devralmıştı. Volosko’da 1,9 milyon hrk değerinde bir villa da buna dahil.
 
Ayrıca, 2005 yılında oğluna, artık Agrokomerc’in şirketlerinden birinin yöneticisi olmadığı için bunu yapamamasına rağmen, Riyeka’nın Kozala semtinde dört bina ve bir bahçe üzerinde ipotekli bir kredi anlaşması imzalaması için yetki vermekle de suçlanıyor.
 
En azından bir gün Bosna’ya ve Boşnaklara yaptıklarından dolayı mahkum edileceğini umuyoruz. Tarih onu kendi halkının en büyük haini ve laneti olarak hatırlayacaktır.
 
Büyük Sırbistan ideologları ve soykırım suçluları ve Biljana Plavšić, Slobodan Milošević, Radovan Karadžić, Željko Ražnjatović Arkan ve diğer birçok suçlu gibi savaş suçluları ile işbirliği içinde kendi halkına karşı çok kötülükler yaptı.
 
Hain Fikret Abdiç ve diğer hainlere, onu destekleyenlerine, yoldaşlarına, yandaşlarına kalbimizin derinliklerinden çok uzun bir ömür diliyoruz ancak, bu dileğimiz, Fikret Abdiç gibi Boşnak halkına ve Bosna’ya karşı ellerini kana bulayanların, katliamlar ve soykırım yapanların adalet önünde hesap vermesi şartı ile …
 
Nihad Alikoviç
AntiDayton hareketi

YORUM YAP