Boşnak Oyuncuyu Tanıyalım » Boşnak HaberBoşnak Haber

26 Nisan 2024 - 01:53

Boşnak Oyuncuyu Tanıyalım

Boşnak Oyuncuyu Tanıyalım
Son Güncelleme :

08 Ocak 2019 - 10:34

.

.

Zeynep Işıl Hamziç Boşnak Medya

Berkay – Özlem Ada Şahin  çifti 2016 yılında evlenmişti. Peki Beykay Şahin kimdir? Eşi Özlem Ada Şahin kimdir? İşte merak edilenleri…

BERKAY ŞAHİN KİMDİR?

Berkay Şahin veya tanınan adıyla Berkay, 29 Aralık 1981 tarihinde dünyaya geldi. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir‘de yaşayan sanatçı, 2009 yılında İstanbul’a taşınan ve yaşayan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne alıyordu.

Berkay, 2010 yılında ilk albümü “Ele İnat” ile ‘en iyi sanatçı’ ödülüne layık görüldü. İkinci albümü “Aşk Sadece” 2012 yılında yayınlandı. Uzun süredir birlikte olduğu manken Özlem Katipoğlu ile 31 Ağustos 2016’da evlendi. Çiftin Arya adında bir kızı var.

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Anne ve Baba tarafı Boşnak, olan Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir Ayvalık’ta dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okuyan Özlem Ada Şahin, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi ve birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre’nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat verdi. Özlem Ada Şahin, 2016 yılında uzun süredir beraber olduğu şarkıcı Berkay’la nikah masasına oturdu.

BERKAN ŞAHİN İLE NASIL TANIŞTILAR?

Berkay Şahin, eşiyle tanışma hikayelerini şu sözlerle dile getirmişti: Klip çekimim için bir araya geldik. Ben başta “Özlem olmasın” dedim. Çünkü onu klibe değil kendime istediğimi anladım o anda. Telefonunu aldım, aradım, görüşmeye başladık.

Kaynak:aksam.com

YORUM YAP