Boşnak Medya Bursa'lı Boşnaklarla Buluştu! » Boşnak HaberBoşnak Haber

20 Nisan 2024 - 13:04

Boşnak Medya Bursa’lı Boşnaklarla Buluştu!

Boşnak Medya Bursa’lı Boşnaklarla Buluştu!
Son Güncelleme :

25 Eylül 2017 - 13:48

     23 ve 24 EYLÜL TARİHLERİNDE BOŞNAK MEDYA İLE BURSA BOŞNAKLARI BAL-GÖÇ PANAYIRINDA BOŞNAK BULUŞMASI ve İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ. 

5 yıldır Başta Boşnak camiası olmak üzere Balkanlara yönelik birlik-beraberlik ve kültür hizmetleri gerçekleştiren Boşnak Medya sitesi Bursa’da Bal GöçDerneği Balkan Panayırında 23 Eylülde BOŞNAK BULUŞMASI gerçekleştirdi…

Bal-Göç panayırında Boşnak Medya Standı da açan Boşnak Medya sitemiz aynı zamanda site kurucusu ve “Türkiyeli Boşnaklar ” kitabı yazarı Şevket KOÇ’ da imza günü düzenledi..

Akşamı ise “Sn.Ümit Göktaş beyin “ konuğu olarak yemek yenilip etkinliklerin artırılması yönünde çalışmalar konuşuldu ardındanda Bursa’da şehir turu yapıldı.

24 Eylül 2017 pazar günü ; Bursa Gölbahçe de toplanarak “İnegöl Belediye Başkanı Sn Alinur Aktaş’ ın”  Onur konuğumuz olarak katılımıyla Boşnakların kültürüne ,değerlerine ve birlik ve beraberliğine yönelik sohpet edildi.  Boşnak Medya- Bursalı Boşnakların Buluşmasına İnegöl ve Bursadaki Boşnak dostalarımız, Boşnak Medya Onursal Başkanı Şevket KOÇ’un yanı sıra Boşnak Medya Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Sorumlusu “Zeynep Işıl Hamziç”,Boşnak Medya Bursa Temsilcisi “Özkan Sağlam”,Boşnak Medya Ankara Temsilcisi “Meltem YAŞAR”ve  ZEKAİ AKTAN TERZİÇ” de katıldı.

Başta Etkinliğimize katılan İnegöl Belediye Başkanımız  Sn Alinur Aktaş ‘a Bursadaki dostlarımıza ,

İnegölden katılan “Sn Adem Göktaş’a” Kıbrıstan katılan  “Sn İsmet Eygüne” ve Ankara’dan gelen Boşnak Medya Ankara temsilcilerimiz “Sn Meltem Yaşar ve Zekai Aktan Terziç’e ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan “Sn Özkan Sağlam bey ve Ümit Göktaş bey’e

Boşnak Medya ekibi olarak olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz .

 

 

YORUM YAP