Boşnak Kızımız Bilek Güreşinde Türkiye 1.si Oldu !! » Boşnak HaberBoşnak Haber

29 Mart 2024 - 17:11

Boşnak Kızımız Bilek Güreşinde Türkiye 1.si Oldu !!

Boşnak Kızımız Bilek Güreşinde Türkiye 1.si Oldu !!
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2022 - 21:43

Son aylarda öğrenciler arasında çeşitli spor dallarında yapılan yarışmalarda önemli dereceler alan Orhangazi’ye bir Türkiye 1.liği daha geldi. Orhangazi’ye bağlı Yeniköy mahallesinde ikamet eden Damla Nogay 81 ilden katılımın yapıldığı Türkiye liseler arasında yapılan bilek güreşi şampiyonasında 1. Olarak ailesini ve Orhangazi’yi gururlandırdı.

Türkiye’nin 81 ilinde liseler arasında yapılan bilek güreşi şampiyonasına Bursa’da Orhangazi’ye bağlı Yeniköy mahallesinde ikamet eden ve ilçenin tanınmış işadamlarından Fikret Nogay’ın kızı olan Damla Nogay okulu Gemlik Sağlık meslek lisesi adına Bursa’dan katıldığı ve 81 ilden il birincilerinin yarıştığı Karabük’teki Türkiye okullar arası bilek güreşi şampiyonasında Türkiye 1.si oldu. Damla’nın başarısı başta ailesi olmak üzere okulunu ve Orhangazi’yi gururlandırırken , son aylarda Orhangazili bir çok öğrencinin farklı spor branşlarında derece alması ise dikkat çekti.

Bizlerde Lider Gazetesi ve Orhangazi tv ailesi olarak Damla Nogay’ı tebrik eder , gelecek yarışmalarda başarılar dileriz.

Kaynak: https://orhangazitv.com/orhangazili-damla-nogay-bilek-guresinde-turkiye-1-si-oldu-40223h.html?fbclid=IwAR350-A0omtd_Bt8pxaSDnnCdY1jS8IrzXxp6csQA-aMC1NsLk5dWBH1UGk

YORUM YAP