O Cinayetin Katili Yakalandi » Boşnak HaberBoşnak Haber

15 Nisan 2024 - 07:25

O Cinayetin Katili Yakalandi

O Cinayetin Katili Yakalandi
Son Güncelleme :

04 Aralık 2015 - 11:35

Katil zanlısı, ilk ifadesinde taksiciyi istediği yoldan gitmediği için öldürdüğünü söyledi

Kartal Hürriyet Mahallesi Zeren Sokak’ta geçtiğimiz Pazar günü hafta sonları taksi şoförlüğü yapan elektrikçi Fatih Uçar, boğazı kesilerek öldürüldü.
Vatandaşların kaza ihbarı üzerine olay yerine giden polis, Uçar’ı takside boğazı kesilerek öldürülmüş olarak buldu. Taksi şoförünün parası ile cep telefonu alınmadığı tespit edildi.
Soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, taksimetrenin 14 TL ücret yazmasından yola çıkarak saldırganın yakın bir noktadan taksiye bindiğini belirledi. Harita üzerinden 5 kilometrelik bir alan çembere alındı. Cinayetin yaşandığı noktayla kesişen yol güzergahları işaretlendi. Geriye dönük kamera görüntülerinden, şüphelinin, araca bindiği nokta tespit edildi. Kameralardan elde edilen görüntüler, çevredekilere gösterildi. Şüphelinin Ömer G. (27) olduğu belirlendi.

KAN LEKELİ PANTOLONUYLA YAKALANDI
Cinayetin ardından evine gitmediği tespit edilen Ömer G., Yakacık’da bir kafeteryada gözaltına alındı. Olayda kullandığı bıçak da ele geçirildi. Pantalonunda kan lekeleri olduğu görülen Ömer G. ilk sorgusunda “Pendik Çamceşme’den taksiye bindim. Arka koltuğu oturdum. Taksiciye gitmek istediğim yolu söyledim. ‘Biz biliriz kardeş’ dedi.
Birkaç kez daha farklı yolllar söyledim. Sürekli ‘Biz biliriz kardeş’ diye cevap verdi. Sinirlendim. ‘Yeter l.. biz biliriz kardeş’ diyerek bıçağı boynuna yaklaştırdım. O sırada döndü ve bıçak saplandı” dedi.

 

KAYNAK: http://www.kartal24.com/50899-kartalda-taksiciyi-bogazini-keserek-olduren-katil-zanlisi-yakalandi

YORUM YAP