Mostar Havalimanı'ndan İstanbul ve Viyana'ya Sefer Planlanıyor » Boşnak HaberBoşnak Haber

24 Nisan 2024 - 04:47

Mostar Havalimanı’ndan İstanbul ve Viyana’ya Sefer Planlanıyor

Mostar Havalimanı’ndan İstanbul ve Viyana’ya Sefer Planlanıyor
Son Güncelleme :

30 Kasım 2016 - 15:43

Mostar Uluslararası Havalimanı Genel Müdürü Marin Raspudiç, düşük maliyetli havayolu firmaları tarafından İstanbul ve Viyana’ya seferler planlandığını söyledi.

Ekapija.ba’nın haberine göre Raspudiç, yolcu terminalinin tadilatı ile sundukları hizmetin kalitesinin artacağını ifade ederek Mostar Havalimanı’ndaki çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanmasını beklediklerini söyledi. Raspudiç, 2017 yılında düşük maliyetli firmaların da havalimanına sefer gerçekleştirmeleri için görüşmelerin sürdüğünü haber verdi.

Önümüzdeki yıl ihtiyaçlara karşılık vermek üzere Mostar’dan Viyana ve İstanbul’a seferlerin başlatılmasının planlandığını da müjdeleyen Raspudiç, 2016 yılında havalimanını kullanan yolcu sayısında %23 düşüş yaşandığını ve yeni firmaların gelmesiyle bu seyrin değişmesini umut ettiklerini söyledi.

Herşeyin planlandığı gibi gitmesi halinde düşük maliyetli uçuş firmalarının 2017 yaz sezonundan seferlerini başlatabileceklerini ifade eden Raspudiç, halihazırda Mostar havalimanından halihazırda ekseriyeti Mecugorye’yi (Međugorje) ziyarete gelen Katolik turistlere hizmet veren Roma, Bar ve Napoli uçuşlarının gerçekleştirildiğini ifade etti.

Zambak.ba

2

YORUM YAP