MANAVGAT'DA SALCANO RÜZGARI ESTİ ! » Boşnak HaberBoşnak Haber

17 Mayıs 2024 - 04:24

MANAVGAT’DA SALCANO RÜZGARI ESTİ !

MANAVGAT’DA SALCANO RÜZGARI ESTİ !
Son Güncelleme :

26 Mart 2017 - 23:48

Salcano sponsorluğunda  Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Manavgat Bisiklet festivali maratonunda Grandfondo kategorileri sona erdi.

Milli sporcu Esra Kürkçü Manavgat maratonu için antenman yaparken talihsiz bir kaza geçirdi. Yıllardır Salcano bisiklet ile yarışan sporcu ya Boşnak Medya olarak geçmiş olsun diyoruz.

SALCANOYU TANIYALIM

Salcano’nun fabrikası İstanbulda dır ve tamamı yerli malı üretimdir.  

Salcano firmasının sahibi olan Boşnak asıllı Salih Akgül beyefendi ailesiyle 1963 yılında Sancak bölgesinde olan Sjenica dan İstanbul a gelmiş ve yerleşmiştir.

1975 tarihinde Kurulan SALCANO markası adı altında üretimini 14.500 m² alanda İstanbul Arnavutköyde sürdürmekte olan fabrikasının günlük üretim kapasitesi bisiklette 1200, motosiklette ise 100 adettir. 300 bayisi ile yurtiçinde satışını gerçekleştirmekte; bunun yanısıra İngiltere, Hollanda ve Balkan Ülkelerine de ihracat yapmaktadır.
 
Bisiklette öncü olan firma, motorsiklet üretiminde de iddialıdır.Boşnak asıllı hayırsever iş adamımız bir çok festival ve sporcuyada sponsor olmakta ve Bisiklet sporunu gençlere sevdirmektedir Sancak bölsesine her yıl üretiminden bir kısmını gençlere hediye olarak göndermekte bu yılda ayrıca Gazzeye savaşta mağdur olmuş aileleri düşünerek 1000 adet hediye etmiştir kendisini kutluyor teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Daha önce yapmış olduğumuz röportaj da Salih Akgül ile Hatıra fotoğrafı.

Salcano Her şehre ve ülkeye göre dizayn edilmiş bisiklet üretmektedir sizlerede Bosna modellerinden bir kaçını sunduk İstanbul ,Antalya gibi  bir çok şehre uygun modelleri bulunmaktadır..Boşnak Medya Zeynep Işıl Hamziç- Şevket Kuçeviç

YORUM YAP