İMAM KNİGA ZA MOYE DVA BRATE » Boşnak HaberBoşnak Haber

26 Nisan 2024 - 06:46

Masalmış yaşam adlı kitabım var. Şiirler. 2013 ilk baskı. El sanatları. İletişim teknolojisi sertifikaları

Cahide Yormaz Öz

İMAM KNİGA ZA MOYE DVA BRATE

İMAM KNİGA ZA MOYE DVA BRATE
Son Güncelleme :

25 Ocak 2016 - 9:42

İMAM KNİGA ZA MOYE DVA BRATE
Moye brate CAHO
Kolko mesec ima ideli vi…:( ?
Kaç yıl oldu siz gideli ?
nemogu da broyem/sayamıyorum !
Epeydir görüşmedik. Eşinle selamlarımı gönderiyorum. Alıyorsundur mutlaka. Cuma günleri kabul gününmüş. Bahçen de çok süslü imiş, papatyalarla kaplı. Kaz dağları eteklerinde seçmişsin yuvanı. Hep kararlı idin sen zaten kalacağın yeri belirlemişsin giderken.
Hadi gel Fenerin maçı var yine. Yenilirseniz üzülme. Bir o kaleye gol bir ötekine. Hayatta da öyle değil mi? Galibiyette var mağlubiyette. Kimi zaman berabere. Kimine Nilli Piyango bütün, kimine yok amorti bile. Aldırma boşver üzülme.
Yereki şike olmasın. Sende olmadı hiç şike. Helaldi attığın goller misali adımlar. Hep tek yöne doğruya.
Cennetin yeşil bahçeleri senindir artık. Koşabilirsin orada özgürce.Buluşacağız yine belki esli mahallede belki de İDA’nın eteklerinde. CEMO gitar çalmıştı düğününde, dinleriz belki yine birlikte.
ÇOK ÖZLEDİM SENİ
MOYE BRATE.
Sestra cahida/caka
Moye brate CEMO
İ ovo kniga za tebe/bu mektup senin için
Ne çok şey yaşadık seninle. Annem kadar düşkündüm sana son onbeş gün ayrıldık hastalığında bir yıl mücadele ettik beraber pes ettin sen bırakmadın bana umut. Çok acı verdi gidişiniz sizin içindir hala gözyaşlarım.Sen içi dışı temiz biriydin tıpkı ağabeyin gibi. Huzurda ve birlikte olduğunuzu düşünüyorum ve dedikodu yapıyorsunuz benim için 
Dinliyorum gitarının nağmelerini düşümde, uçuşuyor saçların esintide, beyazlar içinde ipek gömleğinlesin, gülüyorsun bana şaka yaptım der gibisin öyle zarif, öyle naif bir güvercin simgesindesin.Açıversin kanadını güvercin, tılsımlasın sematı, indirsinler sizi bana versin gerisin geri.
Ablan kanatları kırılmış çoktan…
Dovicenya…
Sestra cahida/Caka
Mesej 20….

YORUM YAP