Fotoğrafçılıkta Kalite : Stüdyo Mavi » Boşnak HaberBoşnak Haber

24 Nisan 2024 - 04:27

Fotoğrafçılıkta Kalite : Stüdyo Mavi

Fotoğrafçılıkta Kalite : Stüdyo Mavi
Son Güncelleme :

10 Haziran 2016 - 2:39

FOTOĞRAF BİR SANATTIR..

Mavi Stüdyo olarak yüzlerce mutluluğa tanık olduk bugüne kadar. Bazen küçük bir delikanlının sünnet fotoğraflarını çektik maşallah diyerek. Bazen de iki yüreğin ortak mutluluğu,birlikte yürüyebilecekleri sonsuz bir yolun ilk adımı olan;düğün fotoğraflarını çektik.Mutluluklarında bizimde imzamız olsun istedik..Sizinle güldük ve sizinle büyüdük..En özel anlarınızı fotoğraflarımızla ölümsüzleştirdik. Yarınlarınıza taşıdık gözlerinizdeki o ışıltıları…Müşterilerimizden aldığımız ilhamla,sıradanlıktan uzaklaşıp orijinal fikirler peşinde koştuk hep.kalitemizden ödün vermeden..Mavi Stüdyo olarak klasik çekimlerin yanı sıra doğayla bütünleşebileceğiniz,kendiinizi daha rahat hissedebileceğiniz size özel ve sizi anlatan hikayeler sunuyoruz size…20 yıllık tecrübemizle dününüzde bugününüzde ve yarınınızdayız..İzin verin size mükemmeli sunalım…

DÜĞÜN FOTOGRAFLARI

Her düğün hatırlanmak, fotoğraflarla ölümsüzleşmek ve gelecek nesillere kendinden bahsettirmek ister.Düğün fotoğrafları, günlerce hazırlandığınız özel gününüzden geriye kalan anıların belgeleri olacaktır. Fotograf çekimi ve bunun planlanması hakkında size birkaç tavsiyemiz olacaktır..Geleneksel çekimlerden daha resmi pozlara, spontane çekimlerden farklı pozlara kadar bir çok seçeneğin olduğunu göreceksiniz..Düğün gününün koşturma ve stresi gelin ve damada yansıyabilir. Bu stresi azaltmanın en iyi yollarından biri fotografları dış çekim dediğimiz doğal ortamlarda çekmek.Bir düşünün bütün bu telaşenin dışında, fotograflarınızı dış çekim de fon olarakta doğanın gerçek güzelliklerini birebir yaşayarak ölümsüzleştirebilirsiniz..Bir başka seçenek ise düğün gününüzü hikaye tadında yaşamanız..Çekimler düğün sabahı gelin evinden sabah kahvaltısından başlayıp, kuaför faslı ve tüm hazırlıklar gün boyu yaşanan tüm koşturmacalar ilk dans ve pasta kesimine kadar geçen sürede hiç ummadığınız kadar doğal yüzlerce pozla ölümsüzleşir.. 

DOĞUM VE BEBEK FOTOGRAFLARI

İnsanoğlunun en güzel meyvesidir çocuklar. Anne ve baba için en özel anlardan biride doğum anıdır. Doğan bebeğin ilk eline alınması, sizin parmağınızı kavradığı ilk an ve o süre zarfında geçen bütün güzel anıların ölümsüzleşmesi ve akabinde her doğum gününde çekilen yüzlerce fotografla çocuğunuza paha biçilemez bir armağan vermiş olursunuz..

FOTOĞRAF BİR SANATTIR..

Mavi Stüdyo olarak yüzlerce mutluluğa tanık olduk bugüne kadar. Bazen küçük bir delikanlının sünnet fotoğraflarını çektik maşallah diyerek. Bazen de iki yüreğin ortak mutluluğu,birlikte yürüyebilecekleri sonsuz bir yolun ilk adımı olan;düğün fotoğraflarını çektik.Mutluluklarında bizimde imzamız olsun istedik..Sizinle güldük ve sizinle büyüdük..En özel anlarınızı fotoğraflarımızla ölümsüzleştirdik.Yarınlarınıza taşıdık gözlerinizdeki o ışıltıları…Müşterilerimizden aldığımız ilhamla,sıradanlıktan uzaklaşıp orijinal fikirler peşinde koştuk hep.kalitemizden ödün vermeden..Mavi Stüdyo olarak klasik çekimlerin yanı sıra doğayla bütünleşebilceğiniz,kendizinizi daha rahat hissedebileceğiniz size özel ve sizi anlatan hikayeler sunuyoruz size…20 yıllık tecrübemizle dününüzde bugününüzde ve yarınınızdayız..İzin verin size mükemmeli sunalım…

DÜĞÜN FOTOGRAFLARI

Her düğün hatırlanmak, fotograflarla ölümsüzleşmek ve gelecek nesillere kendinden bahsettirmek ister.Düğün fotografları, günlerce hazırlandığınız özel gününüzden geriye kalan anıların belgeleri olacaktır. Fotograf çekimi ve bunun planlanması hakkında size birkaç tavsiyemiz olacaktır..Geleneksel çekimlerden daha resmi pozlara, spontane çekimlerden farklı pozlara kadar bir çok seçeneğin olduğunu göreceksiniz..Düğün gününün koşturma ve stresi gelin ve damada yansıyabilir. Bu stresi azaltmanın en iyi yollarından biri fotografları dış çekim dediğimiz doğal ortamlarda çekmek.Bir düşünün bütün bu telaşenin dışında, fotograflarınızı dış çekim de fon olarakta doğanın gerçek güzelliklerini birebir yaşıyarak ölümsüzleştirebilirsiniz..Bir başka seçenek ise düğün gününüzü hikaye tadında yaşamanız..Çekimler düğün sabahı gelin evinden sabah kahvaltısından başlayıp, kuaför faslı ve tüm hazırlıklar gün boyu yaşanan tüm koşturmacalar ilk dans ve pasta kesimine kadar geçen sürede hiç ummadığınız kadar doğal yüzlerce pozla ölümsüzleşir..

DOĞUM VE BEBEK FOTOGRAFLARI İnsanoğlunun en güzel meyvesidir çocuklar. Anne ve baba için en özel anlardan biride doğum anıdır. Doğan bebeğin ilk eline alınması, sizin parmağınızı kavradığı ilk an ve o süre zarfında geçen bütün güzel anıların ölümsüzleşmesi ve akabinde her doğum gününde çekilen yüzlerce fotografla çocuğunuza paha biçilemez bir armağan vermiş olursunuz..

ADRES : Batı Mah. Seyit Burhan Toprak Cad. Cemali Sokak No.1 Kat:1/2 Pendik İstanbul ( BAŞKA ŞUBEMİZ YOKTUR )

TEL: (0216) 491 75 20 491 81 56

FAKS: (0216) 491 81 56

[email protected]

YORUM YAP