Fata Orlović'in Duası Kabul Oldu..Boşnaklar En Büyük İsteğini Yerine Getirdi » Boşnak HaberBoşnak Haber

26 Nisan 2024 - 05:10

Fata Orlović’in Duası Kabul Oldu..Boşnaklar En Büyük İsteğini Yerine Getirdi

Fata Orlović’in  Duası Kabul Oldu..Boşnaklar En Büyük İsteğini Yerine Getirdi
Son Güncelleme :

18 Aralık 2021 - 23:39

Bu yıl Bosnalı kadın kahraman nana Fata Orlović Mekke’yi ziyaret edecek ve en kutsal görevi olan Hac’ı ifa edecek.

Nana’nın Hac’a gitmek için tek dileği dünyanın her yerinden iyi insanlar tarafından yerine getirildi ve bu harika haber bize HO “Frankfurt Boşnakları ve Diaspora” tarafından doğrulandı.

 

Adı geçen kuruluş bu eyleme özverili bir katkıda bulundu, Dr. Biserka Boškailo’nun fikrini ilk kabul eden ve bu eylemi destekleyenler oldular ve kısa bir süre sonra dünyanın her yerinden destek geldi. Yani sadece 24 saat içinde Nana’nın Mekke’ye gitmesi ve Hac yapması için fon sağlandı.

– Nana Fata Orlović için Hac hediyesi verildi !!! Sadece Boşnakların değil, Amerika’dan İskandinavya’ya dünyanın dört bir yanından gelen diğer iyi insanların inanılmaz tepkisi göz önüne alındığında, gerekli para 24 saat içinde toplandı. Sevgili Allah’tan hepinizi en iyi şekilde ödüllendirmesini ve Nani Fati’ye efendisine cevap vermesi ve Mekke ve Medine’yi ziyaret etmesi için sağlık ve güç vermesini istiyoruz – insani yardım örgütü “Frankfurt Boşnakları ve Diaspora” dedi.

“Frankfurt Boşnaklarına ve Diasporaya” ve dünyanın dört bir yanından iyi insanlara, tek amaç Bosnalı kadın kahramanı bu güzel jest ile şaşırtmak ve tek dileğinin gerçekleşmesiydi. Bunda kesinlikle başarılı oldular.

Kaynak: Akter.ba

YORUM YAP