Dünya 2.si Boşnak Hemşehrimizle Röportaj ... » Boşnak HaberBoşnak Haber

25 Nisan 2024 - 20:58

Dünya 2.si Boşnak Hemşehrimizle Röportaj …

Dünya 2.si Boşnak Hemşehrimizle Röportaj …
Son Güncelleme :

06 Aralık 2016 - 23:01

Röportaj : Şevket Kuçeviç- Sedat Ramoviç

Okan DEMİROK.. The Best of World Yarışmasında 2.olan Boşnak Hemşehrimiz.. Kendisi henüz yola yeni çıktıysa da bizim gururumuz oldu..

Kendisiyle hayallerini,amaçlarını ve idealleri üzerine görüştük..Keyifli bir röportaj oldu..Ancak tek üzücü nokta kendisine Boşnaklardan destek çıkmaması..Maalesef bu konuda Boşnak STK’ları hep zayıf not alıyor.. Daha sonra ne oluyorsa uyananlar da çıkıyor ama genç yeteneklerimizin istek ve arzuları kırılıyor..İnşallah Okan’a destek çıkılır dernek lerimiz ve federasyonumuz tarafından..

Okan,kendini tanıtır mısın bizlere ?

1997 doğumluyum..1,90 boyunda ve 85 kiloyum. Ailem Sancak Rozajeli’dir..Sülalemiz Liçinadır..Üniversite 1.sınıfta İş Yönetimi bölümünde okumaktayım.Daha önce futbol oynuyordum.Futboldan sonra Best Modele katılmaya karar verdim.Bundan ziyade tiyatroya olan düşkünlüğüm sebebiyle tiyatro eğitimi almıştım.

Model Olma Fikri Nasıl Oluştu ?

Valla açıkçası çok uzun süreli düşünüp aldığım bir karar olmadı..İnanmayacaksınız belki ama birdenbire ani bir kara aldım.. Kararı verdiğim tarih 11 Ekim 2016 .Biraz da çevremdekilerin tavsiyesiyle de oldu..

Esas mesleğin nedir Okan ?

Esasında mesleğim yok..Dediğim gibi İş Yönetimi üzerine okumaktayım..

Best Model Yarışmasına katılma fikri nasıl oluştu ?

Çevremdekilerin yarışmaya girmem için tavsiye ve teşvikleri oldu.Aslında benim için de iyi oldu katılmak çünkü hayallerime ulaşma adına ilk basamak oldu.En büyük etken bu oldu ve hedeflerime ulaşacağıma inanıyorum..

Boşnaklardan ve Boşnak Camiasından destek aldınız mı ? Veya 2.olduğun için tebrik ? Beklentine cevap aldın mı ?

Çok fazla destek görmedim.Destek noktasında da maalesef destek çıkan olmadı..Dernekler beni yalnız bıraktılar..Açıkçası kitlesel destek almadım..Bireysel anlamda da öyle çok destek göremedim..Destek derseniz Boşnak olmayanlardan gördüm ki bu da bizim ayıbımız .. Onlara burdan teşekkür ederim..

Geleceğe dair düşünce ve hedefleriniz nelerdir ?

Kendimi geliştirip daha iyi bir konuma gelmek istiyorum.Özellikle de uluslararası alanda .. Her aktör gibi Hollywood’ta rol almak en büyük hedefim ve eminim ki olacağım.Ondan öncesinde de ülkemizde tanınmış markaların yüzü olmak da hedefim ve olacağım.

Hangi sporları yapıyorsun ?

Her sporu yapıyorum ama özellikle de Kick Box ve Fitness tercihim.Bunun yanında yüzme ve koşu da diğer  tercihlerim.

 

Bu alanda örnek aldığın kişiler kimler ?

Türk olarak oyuncu Erdal Beşikçioğlu.. Yabancılar arasında da Nick Batheman. Bu isimler benim idolüm

Modelliği düşünenlere neler tavsiye edersin ?

Her zaman formda olmaları gerekir.,bu mesleği yapmak istiyorlarsa hayatları boyunca beden ve zihin sağlıklarına dikkat etmeliler ki yerinde olmalı..

Hobileriniz nelerdir ?

Tiyatro izlemeyi çok istiyorum..Fırsat buldukça da gidiyorum..Bunun yanında kitap okumayı ve spor yapmayı da aksatmam

Boşnak Medya hakkında düşüncelerini alabilir miyim ?

Boşnak dünyasına hitap etmeniz ve temsilcimiz olmanız noktasında sizi tebrik ederim..  Güzel çalışmalar yapıyorsunuz..Bir Boşnağın ulaşacağı her türlü bilgi elinizin altında..Ben de çok istifade ediyorum.. İnaniyorum ki siteniz daha güzel yerlere ulaşacak..

Eklemek İstedikleriniz ?

Dediğim gibi ..Daha yolun başında ama emin ve kararlı duruşumla yola devam ediyorum..Bu yolda yürürken en büyük desteğim babam ve Cemil abi oldu ( Cemil Erkan ).. Keşke derneklerimiz ve halkımız da bana destek verseydi.. Yanlış anlaşılmasın ama her memleketin sanatçısı,oyuncusu,meslektaşı vb kişiler hemşehrileri tarafından destekleniyorsa bana da Boşnakların destek vermesini beklerdim.. Basın olarak bizim camiadan bir siz varsınız Boşnak Medya olarak..onun dışında yok.. Bu konuda hayal kırıklığına uğradım..Derneklerden destek çıkmadı maalesef.. O ses Türkiye yarışmasındaki Boşnak hemşehrilerimize olan destek gibi yoktu bana ..  Ama ben ne olursa olsun kararlı ve emin adımlarla size bahsettiğim hedeflere ulaşacağım..Size de ayrıca teşekkür ediyorum.. Buraya kadar gelip bize destek olma adına röportaj yaptığınız için..

Biz teşekkür ederiz brate.. Her zaman yanındayız..unutma..

Ben teşekkür ederim..

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP