Boşnak Medya'dan Teröre Lanet Sağduyuya Davet Çağrısı » Boşnak HaberBoşnak Haber

25 Nisan 2024 - 04:17

Boşnak Medya’dan Teröre Lanet Sağduyuya Davet Çağrısı

Boşnak Medya’dan Teröre Lanet Sağduyuya Davet Çağrısı
Son Güncelleme :

09 Eylül 2015 - 11:03

Sevgili takipçilerimiz.7 Haziran’dan beri giderek artan ve ülkemizi yasa boğan terör hadiseleri artık boğazımızı düğümlemeye ve acılarımızı katmerleştirmeye başladı.Her gün onlarca şehit haberi ,evlerimize kara haber olarak ulaşmakta ve kalbimizde beynimizde bomba etkisi yapmaktadır.

Bu olaylar karşısında ister istemez tepkisellik doğmaktadır.Ancak unutulmamalı ki,acıların katmerleşmemesi ,birlik beraberliğin bozulmaması adına sağduyulu davranmak gerekmektedir.Çünkü ,kurulduğu yıldan beri ülkemize oyun oynayan dış yapı ve onların oyuncağı iç mihraklar halkın birbirine düşmesi,ayrıştırıcı ve yıkıcı hareketlerde bulunmasını özellikle istemektedir.

Bize düşen vazife ise,kesinlikle tahriklere kapılarak toplumsal bölünmeye yol açacak faaliyetlerden uzak durma,bölücü ve kışkırtıcı davranış ve ifadelerden kaçınarak bir Çanakkale bir Kurtuluş Savaşı ruhu ile hareket etmektir.Unutulmamalı ki toplu attıkça yürekler bizi top bile sindiremez.

Terörü lanetleyen,tepki veren yürüyüş ve mesajlar elbette olacaktır.Ancak dediğimiz gibi ifade ve davranış yıkıcı,tahripkar,ayrıştırıcı ve kamplaştırıcı,nefret tohumları atıp yeşertecek şekilde olmamalıdır.Bayrağını al ve dışarıda tepkini göster ama kesinlikle herhangi bir yeri veya kişiyi zarar verecek şekilde davranışa girerek az önce saydığımız atmosfere girme diyoruz.

Unutulmamalı ki,provakatörler önce tahrik eder,sonra sokağa döker ve sokaktaki biz acılı insanları tahripkar davranışlara sevk edebilir.Bize düşen sağduyuyu kaybetmeden gerekli tepkiyi gösterip tekrar evimize dönmektir.

Bunun yanında işin belki de EN ÖNEMLİ YANI KANAATİMİZCE DUA’DIR.Unutulmamalı ki YARADAN herşeye gücü yeten bir GÜÇ’tür ve dualarımıza icabet edecektir.Şehitlerimiz için YASİN,kara günlerin defi için FETİH SURELERİ okunabilir.Göreceksiniz ki duaların aynı anda ve aynı dilde yapılması ile kara günler sona erecektir.

Boşnak Medya olarak TERÖRE VE TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE LANETLİYORUZ ve YARADILANI YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVDİĞİMİZİ BELİRTMEK İSTİYORUZ ( ÜLEK ALEYHİNE OLANLAR HARİÇ !!!)

SAYGILARIMIZLA…

 

YORUM YAP