Boşnak " Kösem Sultan'ı Tanıyalım" » Boşnak HaberBoşnak Haber

9 Mayıs 2024 - 21:33

Boşnak ” Kösem Sultan’ı Tanıyalım”

Boşnak ” Kösem Sultan’ı Tanıyalım”
Son Güncelleme :

11 Ocak 2016 - 21:13

 
Alma Terzic nerelidir ? Kaç yaşındadır ? Hayatı ve biyografisi..

Kösem Sultan Handan Sultan kimdir ? Alma Terzic kimdir – Kösem Sultan oyuncusu Alma Terzic Ekrana geliyor

11 Temmuz 1987 senesinde Bosna Hersek ülkesinin kenti Zenica’da dünyaya geldi. Güzelliğiyle herkesi kendisine bağlayan başarılı oyuncu Boşnak olsa da Türkiye’de birçok dizide rol almıştır. Güzel oyuncu daha önce de Mehmet Aslantuğ ve  Fahriye Evcen’in başrolde oynadığı Veda dizisinde Eirene rolünü canlandırmıştı. Alma Terzic son olarak ise kanal D ’de yayınlanan Şeref Meselesi dizisinde rol aldı. Gerçektende harika bir Türkçe’ye sahip olan başarılı oyuncu, bu zamana kadar kimse Boşnak olduğunu düşünmemiştir. Yaşanan Bosna savaşında ülkesinde bulunmuş ve savaşı anı anına yaşamıştır. Ülkemizin en önemli güzel oyuncularından bir tanesi olarak ön plana çıkmıştır. 1.70 cm boyu ve 50 kilogramlık bir ağırlığa sahiptir. Dünyaca ünlü Lara Croft karakteriyle herkesi kendisine bağlayan başarılı oyuncu Angelina Jolie’nin yönetmiş olduğu Kan ve Bal Ülkesinde adlı filmde rol almayı başaran güzel oyuncu, bu filmle birlikte gerçek ününe kavuşmuştur.  Star TV ekranlarında Handan Sultan adlı karaktere hayat vererek, başarılı oyuncunun güzelliği bu dizide de damga vurdu gibi.
 Başarılı oyuncu, güzelliğiyle yine seyircileri kendisine hayran bırakabilir, Handan Sultan dizinin en önemli karakterlerinden sadece bir tanesi.
 
 
Öyle Sevdim ki Seni, Orhan Tekeoğlu tarafından yazılıp yönetilmiş, 2013 yılı yapımı sinema filminde de güzel oyucu olga rolünde karşımıza çıkmıştı.
 

YORUM YAP