YAKACIK VALF A.Ş. » Boşnak HaberBoşnak Haber

25 Nisan 2024 - 04:24

YAKACIK VALF A.Ş.

YAKACIK VALF A.Ş.
Son Güncelleme :

29 Kasım 2015 - 23:52

HAKKIMIZDA

1966 Yılında İstanbul Kartal’da üretime başlamış olan firmamız uzun yıllar özel lisansı ile en üstün kalitede vana üretimi yapmıştır. Firmamız bu sure zarfında edindiği üretim ve uygulama tecrübesi ile sanayinin ihtiyacı olan çeşitli vana ve akış kontrol ürünlerinin imalatı ve satışını gerçekleştirmiştir. Edinmiş olduğu bu bilgi ve tecrübe ışığında firmamız tescilli YAKACIK markası ile üretim ve satışlarına devam etmektedir. Fabrikamız tasarım, AR-GE, modelhane, maçahane, dökümhane, kalite laboratuarı, talaşlı imalat, montaj, boyahane ve test istasyonları ile imalat ve kontrol ünitelerinden oluşan entegre bir tesis yapısına sahiptir. Tesislerimizde pik döküm, sfero döküm, çelik döküm ve paslanmaz çelik dökümden armatürler seri olarak üretilmektedir. YAKACIK Valf A.Ş. yarım asıra yaklaşan tecrübesiyle, üstün kalitesi ve teknik servis anlayışıyla yanınızda olmaya devam edecektir.

 

KALİTE POLİTİKAMIZ

Uluslararası standartlara ve yasal düzenlemelere uygun, değişen müşteri gereksinimlerini karşılayan, mükemmel iş sonuçlarına ulaşmak için tüm çalışanların katılımıyla proseslerin sürekli iyileştirilmesi ve bu sayede koşulsuz müşteri memnuniyetinin sağlanmasıdır.

YAKACIK VALF A.Ş. ’de üretimin her noktasında yapılan çeşitli kontroller ile ürün kalitesinin devamlılığı sağlanmaktadır. Yapılan bütün kontroller bilgisayar ortamında dökümante edilmekte ve geriye dönük izlenebirliliği sağlanmaktadır.

YAKACIK VALF A.Ş. ’de kullanılan bütün kontrol ekipmanların kalibrasyonları düzenli olarak yapılmakta/yaptırılmaktadır.
YAKACIK VALF A.Ş. kendi bünyesinde Johnson mastar setleriyle kumpas ve mikrometrelerinin boyutsal kalibrasyonunu yapabilmektedir. Bunun haricinde ki kalibrasyon ihtiyaçlarını akredite olmuş kuruluşlara yaptırmaktadır.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.