Vuçiç'ten Boşnaklara Söz : "Hem Sırplar Hem Boşnaklar İçin İyi Bir Politika Yürüteceğim" » Boşnak HaberBoşnak Haber

27 Nisan 2024 - 04:09

Vuçiç’ten Boşnaklara Söz : “Hem Sırplar Hem Boşnaklar İçin İyi Bir Politika Yürüteceğim”

Vuçiç’ten Boşnaklara Söz :  “Hem Sırplar Hem Boşnaklar İçin İyi Bir Politika Yürüteceğim”
Son Güncelleme :

15 Aralık 2023 - 14:12

Vučić Novi Pazar’da “HEM SIRPLAR HEM BOŞNAKLAR İÇİN İYİ BİR POLİTİKA YÜRÜTECEĞİM”: dedi: Burası sizin de ülkeniz!

Novi Pazar – Novi Pazar’daki Pendik spor salonunda “Aleksandar Vučić – Sırbistan durmamalı” listesinin seçim öncesi toplantısı yapıldı. Toplantıya, hem Sırplar hem de Boşnaklar için faydalı bir politikanın önemini vurgulayan Aleksandar Vučić’in kendisi de katıldı. Vučić, bir klinik merkezinin inşası ve altyapı iyileştirmeleri de dahil olmak üzere bölgedeki geliştirme projelerine olan bağlılığını vurguladı.

Vučić özellikle Novi Pazar’a yatırım yapmanın önemini vurguladı ve şehrin gelişimini desteklemeye devam edeceği sözünü verdi. Boşnakların devlet kurumlarında daha fazla bulunması gerektiğini vurguladı ve Armin ve Asmin ile Hamad Međedović gibi sporcuların Sırbistan’a başarı getirmeye devam edeceği umudunu dile getirdi.

SDP başkanı Rasim Ljajić kalabalığa seslenerek “Aleksandar Vučić – Sırbistan durmamalı” listesini desteklemenin önemini vurguladı. Ljajić, Vučić’in Novi Pazar’a yaptığı katkıların önemini ve gelecekte de güçlü desteğin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca Ljajić, Sırbistan’ın Filistin konusunda BM’deki pozisyonunun önemini vurgulayarak bunun Aleksandar Vučić’in ahlaki bir eylemi olduğunu vurguladı.

Kragujevac’taki UKC’de doktor olan Dr. Amina Nurović, sağlık hizmetlerine yatırımın öneminden ve Novi Pazar’daki yeni klinik merkezinden bahsetti. İyileşen çalışma koşulları sayesinde gençlerin ve uzmanların Sırbistan’da kalmasının öneminin altını çizdi.

Dr. Alma Elfić, sağlık sektörüne yapılan yatırımlardan dolayı minnettarlığını ifade ederek, yeni projelerin Novi Pazar’ın geleceği açısından önemine değindi.

Mitinge basketbolcu Željko Rebrača ve bakan Tomislav Momirović gibi ünlülerin de aralarında bulunduğu çok sayıda ziyaretçi katıldı. Ortam beklenti ve coşkuyla doluydu ve Sırbistan ve Novi Pazar’ın yararına ortak çalışma ve ilerleme konusunda açık bir mesaj vardı.

Kaynak: https://www.sandzakdanas.rs/vodicu-politiku-koja-je-dobra-i-za-srbe-i-za-bosnjake-vucic-porucio-u-novom-pazaru-ovo-je-i-vasa-zemlja/

YORUM YAP