Sırbistanda Dehşet! » Boşnak HaberBoşnak Haber

27 Mart 2024 - 16:40

Sırbistanda Dehşet!

Sırbistanda Dehşet!
Son Güncelleme :

02 Temmuz 2016 - 15:09

Sırbistan’da otomatik silahla kafe basan silahlı saldırgan önce eşini öldürdü ardından da çevreye rastgele ateş açtı. Toplam 5 kişiyi öldürüp 20 kişiyi yaralayan saldırgan, yakalandı.

Sırbistan’ın başkent Belgrad’a 50 kilometre uzaklıkta bulunan Zrenjanin kentinde silahlı saldırgan dehşeti yaşandı. Kafeyi basan silahlı saldırgan otomatik silahı ile etrafa rastgele ateş açtı.

 

EŞİNİ VE 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ, 20 KİŞİYİ YARALADI

Polis, eşini ve 4 kişiyi öldüren, en az 20 kişiyi de yaralayan saldırganın yakalandığı duyurdu. Z.S isimli saldırgan çevreye rast gele ateş açmadan önce eşini ve bir kadını öldürdü.

EŞİNİ ARKADAŞLARIYLA GÖRÜNCE, SİLAHINI ALIP GERİ GELMİŞ

Svetozar Manojlovic isimli bir görgü tanığı saldırganın kafeye geldiğini eşini bir grup arkadaşıyla gördükten sonra kafeden ayrıldığını ve daha sonra tekrar geldiğini ancak bu kez elinde bir silah bulunduğunu söyledi. “Silahını çıkardı, önce havaya daha sonra çevreye ateş açtı” diyen Manojlovic, önce yanındaki bir kişinin yere yığıldığını ardından da diğerlerinin yere yığıldığını söyledi.

İÇİŞLERİ BAKANI “BÜYÜK İHTİMALLE KISKANÇLIK” DEDİ

Sırbistan İçişleri Bakanı Nebojsa Stefanovic, kafede bulunanların saldırganın kaçmaya çalıştığı sırada elinden silahını almaya başardığını aktararak, olay yerine gelen polisleri saldırganı yakaladıklarını söyledi. Saldırının büyük bir ihtimalle kıskançlık nedeniyle gerçekleştirildiğini ifade eden Stefanovic, tanıkların saldırganın oldukça sakin ve normal göründüğünü söylediğini aktardı.

7 YARALININ DURUMU CİDDİ

Saldırganlar çevre hastanelerde tedavi altına alınırken 7’sinin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak : http://www.milliyet.com.tr/sirbistan-da-dehset-kafeyi-basip-dunya-2272247/

sirbistan-da-dehset-kafeyi-basip-karisini-ve-4-kisiyi-oldurdu-7283194

YORUM YAP