"Sırbistan, elektromanyetik dalgalarla Hırvat ve Boşnakları çıldırtıyor" » Boşnak HaberBoşnak Haber

27 Mart 2024 - 16:44

“Sırbistan, elektromanyetik dalgalarla Hırvat ve Boşnakları çıldırtıyor”

“Sırbistan, elektromanyetik dalgalarla Hırvat ve Boşnakları çıldırtıyor”
Son Güncelleme :

28 Haziran 2016 - 4:48

Hırvatistan Akademik Topluluğu’nun internet sitesinde yer alan bir yazıda, Sırbistan’ın elektromanyetik dalgalar göndererek Hırvatistan ve Bosna Hersek vatandaşlarını “çıldırttığı” iddia edildi.

Zdenko Tibold imzalı yazıda, Sırbistan’ın komşuları Hırvatistan ve Bosna Hersek’e elektromanyetik dalgalar göndererek gençleri ülkelerini terk etmeye motive ettiği, toplu depresyona yol açtığı, nefret ve hoşgörüsüzlüğü teşvik ettiği ileri sürüldü.

Elektromanyetik dalgaların Anayasa Mahkemesi’nin kararlarını da etkilediğini iddia eden yazıda, Sırbistan’ın dünya genelinde insanların zihinlerini kontrol altına almak için EEG Cloning teknolojilerini kullandığı kaydedildi.

‘TESLA’NIN ŞEMALARINDAN KALKAN’

Sırbistan’ın komşu toprakları Sırp olmayan insanlardan temizlemek için ölümcül hastalıkları çıkarma ve insanların kitleler halinde belli bölgeleri terk etmeye zorlama yeteneğinde olduğunu iddia eden Tibold, Sırbistan’ın Nikola Tesla’nın şemalarından yararlanarak bilenen tüm nükleer ve biyolojik silahları kolaylıkla etkisiz hale getirecek bir kalkan oluşturmaya hazırlandığını anlattı.

‘TEORİK OLARAK BİLE MÜMKÜN DEĞİL’

Bu ‘bilimsel araştırmayı’ Sputnik’e değerlendiren Sırp Çevre Hareketi Başkanı Nikola Aleksic, HAARP anteninin Sırbistan topraklarında da bulunduğuna dair bir tezin olduğunu ama devletin teorik olarak bile onu komşu ülkelere yönlendirerek Hırvatların psikolojisini etkileyemeyeceğini söyledi.

HAARP’ın gerçekten de psikolojiye olumsuz etki yaptığı görüşüne katılan Aleksic, gezegenimizde iklim değişikliklerinin artık doğal yollarla gerçekleşmediğine dikkat çekerek, “Onlara da bazı araçlarla etki yapıldığına inanmak için bir neden var” dedi.

HİTLER YANLISI KOMUTANIN HEYKELİNİ DİKMEK İSTEDİLER

Hırvat Akademik Topluluğu, uzun zamandır İsviçre’de yaşayan eczacı Dragan Hazler tarafından 1978 yılında kurulmuştu. Hazler daha önce, binlerce Yahudi ve Sırp’ın toplama kamplarında ölümünden sorumlu Hitler yanlısı Hırvat komutan Juraj Francetic’in anıtının dikilmesi girişiminde bulunmuştu.

YORUM YAP