Saraybosna 2017'Ye Dino Merlin İle Girecek » Boşnak HaberBoşnak Haber

26 Nisan 2024 - 17:17

Saraybosna 2017’Ye Dino Merlin İle Girecek

Saraybosna 2017’Ye Dino Merlin İle Girecek
Son Güncelleme :

21 Kasım 2016 - 15:58

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’daki halka açık yılbaşı kutlamalarında ünlü Boşnak şarkıcı Dino Merlin’in sahne alacağı açıklandı.

Her yıl sadece bölge ülkelerinden değil, Avrupa’nın da farklı bölgelerinden binlerce turistin yeni yıla girmek için tercih ettiği Saraybosna’da bu yıl düzenlenecek kutlamalarda bölgenin en önemli şarkıcılarından Dino Merlin sahne alacak.

Merlin, düzenlenen basın toplantısında, doğup büyüdüğü Saraybosna’daki yeni yıl kutlamalarında sahne alacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Her zaman bunun hayalini kurdum. Hayalperest olursanız, hayallerinize ulaşabilirsiniz.’ ifadelerini kullandı.

Saraybosna Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Skaka da Balkanlar’ın en önemli şarkıcılarından biri olan Dino Merlin’in sahne alacağı konsere Türkiye’den, başta kardeş şehirleri ve bu şehirlerin belediye başkanları olmak üzere, tüm Türk vatandaşlarını da davet etti.

Skaka, tarihi ve kültürel bağları bulunan Bosna Hersek ve Türkiye vatandaşlarının, yılbaşı kutlamalarında buluşmasının unutulmaz anlara vesile olacağını sözlerine ekledi.

Yılbaşı kutlamalarında aynı zamanda, Bosna Hersek kültürünün önemli bir parçası olan sevdalinkaları modern bir müzik tarzıyla harmanlayan Divanhana isimli gurubun da sahne alacağı açıklandı.

Kaynak: http://beyazgazete.com/haber/2016/11/18/saraybosna-2017-ye-dino-merlin-ile-girecek-3571759.html

1

YORUM YAP