Müslüman Boşnak Genç Kız Karadağlılar Tarafından Plajdan Kovuldu » Boşnak HaberBoşnak Haber

3 Mayıs 2024 - 02:00

Müslüman Boşnak Genç Kız Karadağlılar Tarafından Plajdan Kovuldu

Müslüman Boşnak Genç Kız Karadağlılar Tarafından Plajdan Kovuldu
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2023 - 19:43

KARADAĞ’DA BAR ŞEHRİNDEKİ BİR PLAJDAN BAŞÖRTÜLÜ AGOVİÇ AİLESİNİN KIZI PLAJDAN KOVULDU !
Plaj işletmecisinin daha önce benzer şekilde 17 kişiyi plajından kovduğu otaya çıktı.
6 Ağustos 2023 günü, tatillerini geçirmek için Belçika’da çalışan Sancak Bölgesi Rojaye şehrinden Agoviç ailesinin kızı İ. Agoviç, Bar’da bir plajda haşema, başörtülü Müslüman bir kadın mayosu ile denize girmek istedi.
Kendini plajın işletmecisi olarak tanıtan biri onlara yaklaştı ve onu çok çirkin kelimeler söyleyerek, ilkel bir şekilde ve de aşağılayarak plajdan kovdu.
“6 Ağustos 2023 tarihinde Karadağ sahilinde Bar belediyesi Utjeha beach – Rocky beach yüzme havuzlarında büyük bir saldırı ve aşağılanma yaşadık. Biri, sahilden hemen ayrılmamız için yüksek bir ses tonu ve aşağılayıcı sözlerle hızla bizim üzerimize yürüdü” diyen baba Selvadin Agoviç, Rožaje Vijesti portalına verdiği bilgilere göre, Bar polisine kızının Utjeha’daki “Rocky Beach” restoranının sahibi Dragan Đurović tarafından hakarete uğradıkları için şikayette bulundu.
Bar’daki Eyalet Savcılığı ve Podgorica’daki Yüksek Eyalet Savcılığındaki savcılar, özel plaj sahibinin eylemlerinde herhangi bir suç unsuru bulunmadığını değerlendirdiler !?
 
Kaynak: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003223577516

YORUM YAP