KDTP Prizren Şubesi Belediye Meclis Adaylarını Açıkladı » Boşnak HaberBoşnak Haber

1 Mayıs 2024 - 00:39

KDTP Prizren Şubesi Belediye Meclis Adaylarını Açıkladı

KDTP Prizren Şubesi Belediye Meclis Adaylarını Açıkladı
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2017 - 11:26

NAİL PİNDUK  PRİZREN KOSOVA

Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Prizren Şubesi Yönetim Kurulu, Kosova’da 22 Ekim’ de düzenlenecek olan belediye seçimlerine katılacak olan belediye meclis üyeleri adaylarını belirledi. Konu ile ilgili olarak basına gönderilen bildiride şu iafedelere yer verildi: “Değerli Kosova Demokratik Türk Partisi üyeleri ve sevgili Prizren halkı: 22 Ekim 2017 tarihinde düzenlenecek Yerel Seçimlerde Prizren Belediyesi Meclis üyeliği için birbirinden kaliteli ve tecrübeli 28 aday ile seçmenimizin huzura çıkacaktır. Diğer yandan Prizren Belediyesi Başkan adaylığına KDTP Prizren Şubesi Başkanı sn. Sencar Karamuço aday olacaktır.

KDTP Prizren Şubesi Yönetim Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda, belediye başkan adayı ve meclis üyeleri adayları olarak bu süreçte etkin bir şekilde hazırlık çalışmalarının tamamlanması, Şube organlarımızın ve özellikle de tüm Parti temsilcilerimizin katkı sunması ve belirlenecek siyasi hedeflere ulaşma konusunda etkin siyasi faaliyetlerimizin yürütülmesi karara bağlandı.

Bugüne kadar ister Prizren Belediyesi Meclis çalışmalarında ve ister hükümet nezdinde olsun, halkımıza hizmet etme amacı ve gayesi ile sadece KDTP seçmeninin değil, tüm Prizren halkının takdirini kazanarak, bu süreçte aynı inanç ve gururla tekrar halkımızın ve seçmenimizin karşısına çıkmanın mutluluğu içerisindeyiz.

İki dönem müdürlük görevini başarılı bir şekilde yürüten, belediyemizin birçok kurul ve komisyonunda görev alan ve belediyede birçok önemli süreçte sorumluluk üstlenen ve ciddi bir tecrübe ile başkan adayı ve liste taşıyıcısı olan Sencar Karamuço ile kendi mesleklerinde ve alanlarında başarılı olmuş, tecrübe sahibi, kaliteli ve eğitimli aday kadrosu ile, Prizren Belediyesinde temsilci sayımızın arttırılması, en iyi şekilde temsil etme ve Prizren halkına hizmet etme yolunda siyasi programımız hazırlanacaktır. Bu vesile ile, 22 Ekim 2017 Yerel Seçimleri başta ülkemize, Kosova halkına ve tüm Prizren seçmenine hayırlı olmasını temenni ederken, KDTP şemsiyesi altında her belediyede yarışacak olan tüm adaylarımıza ve Şubelerimze başarılar dileriz.

Kosova Demokratik Türk Partisi Prizren Belediyesi Meclis Üyeleri Adayları: (aday numaraları MSK tarafından adaylık başvuruları onaylandıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır).

Sencar Karamuço – Liste Taşıyıcısı Akif Gaş Berkant Kovaç Besire Halo Cenet Sayhadi Cengiz Çesko Durmiş Sipahi Enis Subi Erol Kala Ertan Simitçi Erxhan Galushi Ferhat Aşikferki Furkan Ergüler Gjyzel Shalijani Gökşen Curci Uysal Haki Raştana Miray Lokvica Reyhan Kantarci Şemsidin Laloş Serdan Kervan Sermin Çesteneci Sevil Kazaz Limani Sevilay Hapçi İgci Sinan Şişko Venare Turtulla Bilurdagi Visar Hapçi Zani Arapi Zümrüt Bucko.

BOŞNAK MEDYA

 

YORUM YAP