Kartalspor’da flash ayrılık » Boşnak HaberBoşnak Haber

22 Nisan 2024 - 10:52

Kartalspor’da flash ayrılık

Kartalspor’da flash ayrılık
Son Güncelleme :

04 Aralık 2015 - 11:40

KARTALSPOR’DA FLAS AYRILIK

Kartalspor’un emektar teknik direktöru Ozgur Zengin takımı bıraktı..Emektar teknik adamın takımı bırakması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Konuyla ilgili Ozgur Zengin su açıklamayı yaptı :

2014-2015 sezonunda -6 dan başlayıp Playoff sürecine kadar nefes kesen bir sezonun ardından , 2015-2016 sezonunda tamamen yenilenmiş ve altyapıdan takviyeli genç bir kadroyla oynadığımız 14 müsabakada Futbolcu kardeşlerim elinden geldiğinin en iyisini yapmasına rağmen inişli çıkışlı bir performans ve anlamsız skorlar aldık. Bundan sonra kulübe taze bir kan gerektiğini düşünerek kulübümüz üzerinde yeni bir sinerji yaratmasını umuyorum.

13 yıl bir fiil altyapısında çalıştığım ve geçen sezondan itibaren de profesyonel takım teknik direktörü olarak görev yaptığım kulübümden 03-12-2015 tarihi itibariyle kulüp yönetimi ile yaptığımız olumlu görüşmeler neticesinde tüm teknik Ekibim olarak karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunuyoruz.

Görev süremiz boyunca yanımızda yer alan Bld Başkan’ımız Sn Altınok Öz ‘e, Başkanımız Binali AYDIN ve yönetim kurulu üyelerine, , Kartalımızın tüm ileri gelenlerine ve büyük Kartal spor taraftarına desteklerinden dolayı şahsım ve Ekibim adına teşekkür ederim.

 

Kaynak: http://www.kartal24.com/50918-kartalsporda-flash-ayrilik

YORUM YAP