Hünkar Camii İmamı'ndan SDA'ya Çağrı » Boşnak HaberBoşnak Haber

20 Nisan 2024 - 03:27

Hünkar Camii İmamı’ndan SDA’ya Çağrı

Hünkar Camii İmamı’ndan SDA’ya Çağrı
Son Güncelleme :

02 Kasım 2016 - 17:36

Saraybosna’daki Hünkar Camii İmamı Sadrudin İşeriç, SDA yetkililerine Radonçiç’le aralarına mesafe koyma çağrısı yaptı.

Saraybosna’daki Hünkar Camii İmamı Sadrudin İşeriç, Demokratik Eylem Partisi (SDA) yetkililerine Daha İyi Bir Gelecek İçin İttifak (SBB) partisi başkanı Fahrudin Radonçiç’le aralarına mesafe koyma çağrısı yaptı.

Facebook profilinde paylaştığı yorumda İşeriç, SDA liderlerine Kosova’nın başkenti Priştine’deki mahkemede rahmetli Aliya İzetbegoviç’in bazı isimlerin öldürülmesi için emir verdiği yönünde ifade veren Radonçiç ile aralarına mesafe koymamaları halinde halkın SDA ile arasına mesafe koyacağını söyledi.

İşeriç, “Her bedeli kabul ederek herkesle birlikte olarak iktidar olmaktansa muhalefette kalmak daha onurlu bir duruştur. Radonçiç’in Priştine’deki mahkemede savaşın başlamasına Boşnakların sebep olduğu ve rahmetli Cumhurbaşkanı ve tüm halkımızı hedef alan ifadelerine söyleyecek söz bulamıyorum. Bizlerin saf ve pasif olduğumuzu mu düşünüyorsunuz? Beyler, artık uyanın ve bir şeyler yapın. Biraz halka kulak verin. “Fahro” ve benzerleri ile aranıza mesafe koyun aksi takdirde biz sizler ile aramıza mesafe koyacağız” diye yazdı.

Zambak.ba

1

YORUM YAP