HARADİNAJ OYLARI SAĞLADI !!! » Boşnak HaberBoşnak Haber

28 Mart 2024 - 16:39

HARADİNAJ OYLARI SAĞLADI !!!

HARADİNAJ OYLARI SAĞLADI !!!
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2017 - 15:15

 

1 Haziran erken parlamento seçimlerinden birinci siyasi özne olarak çıkan PDK-AAK- Nisma koalisyonunun, yeni hükümeti kurmak için gerekli olan yeterli oy sayısını sağladığı öğrenildi. Kısa adı PAN olan bu koalisyonun içindeki AAK partisi yetkilileri,.

11 Haziran erken parlamento seçimlerinden birinci siyasi özne olarak çıkan PDK-AAK- Nisma koalisyonunun, yeni hükümeti kurmak için gerekli olan yeterli oy sayısını sağladığı öğrenildi.

Kısa adı PAN olan bu koalisyonun içindeki AAK partisi yetkilileri, PAN’ın başbakan adayı Ramush Haradinaj’ın, yeni hükümeti kurmak arayışlarında diğer partilerle temasa geçmeyi çalıştığı, bazı partilerin işbirliği kapılarını kapattığı hatırlatarak, bazı partilerde bağımsız düşünen milletvekillerine yönediğini belirtti.

Yeni hükümeti kurulması için 61 milletvekili sayısını sağladığını açıklayan AAK Başkan Yardımcısı Pal Lekaj,  PAN koalisyonun bir kaç partideki milletvekillerinin destekleyeceğini iddia etti. Lekaj, yeni hükümetin ilerideki günlerde kurulacağını kaydetti.

 

Kaynak:Kosovaport

YORUM YAP