Boşnak Liderin Eşi: 2006'dan Beri Ölüm Tehditleri Alıyordu !! » Boşnak HaberBoşnak Haber

15 Nisan 2024 - 20:07

Boşnak Liderin Eşi: 2006’dan Beri Ölüm Tehditleri Alıyordu !!

Boşnak Liderin Eşi: 2006’dan Beri Ölüm Tehditleri Alıyordu !!
Son Güncelleme :

19 Nisan 2022 - 21:41

Muamer Zukorlić’in eşi Elma Elfić Zukorlić, Sırp televizyon portalı NovaS’a zehirlendiği iddialarını anlattı ve 2006’dan beri tehdit edildiğini söyledi.

“Herkes gibi ben de eşim Muamer Zukorlić’in beni ve çocuklarımı sarsan ve yaralayan bir basın toplantısı ile zehirlenmesi hakkında bilgi aldım. Konferanstan sonra oğlum tahlili görmek istediyse de reddedildi ve ailemiz tutuklandı. Nova.rs’a verdiği demeçte, “Çocuklarım ve benim tüm süreç hakkında fikir sahibi olabilmemiz için bir avukat ekibi tuttuk” dedi.
Muamer Zukorlić’in ölümünden önce tehditler aldığı bilgisini doğruladı.

“2006’dan bu yana, özellikle İslam Cemaati’ne yönelik saldırı döneminde bazı tehditler oldu. Müftü ziyaret ettiği medyada bu tehditleri çok sık dile getirdi. IŞİD kendisini şahıs olarak hedef aldığında devletten güvenlik alıyor. “Bütün bildiğim bu,” dedi.

Doğrudan tehditleri bilmediğini de sözlerine ekledi. Gerçeğin bir an önce ortaya çıkmasını bekliyor.

Yetkili makamların bir an önce mezardan çıkarma ve otopsi yapmalarını ve Sırbistan Cumhuriyeti’nden adli tıp uzmanlarının yanı sıra ailenin başka bir bölümünün talebi üzerine katılan diğer tüm profesyonel ekiplerin bizi hastaneye götürmesini bekliyorum. gerçeği mümkün olan en kısa sürede” dedi.

Şu anda çocuklarını maksimum düzeyde korumaya çalışıyor.

“Açıklamada da söylediğim gibi şu an önceliğim geniş ailenin bu kadar zor bilgileri paylaşırken pek dikkat etmediği küçük çocuklarımın sağlığı. Bir anne ve velisi olarak onlarla olabildiğince konuşmaya çalışıyorum. Mümkün olduğu kadar ve onlara zamanın bize getirdiği her ayartmaya, müftünün bize öğrettiği gibi onurlu bir şekilde dayanmamız gerektiğini açıklıyorum” dedi.

Kaynak: klix.ba

YORUM YAP