Boşnak Hemşehriler Bir Araya Geldi » Boşnak HaberBoşnak Haber

26 Nisan 2024 - 13:34

Boşnak Hemşehriler Bir Araya Geldi

Boşnak Hemşehriler Bir Araya Geldi
Son Güncelleme :

06 Nisan 2016 - 19:02

BOŞNAK HEMŞEHRİLER BİR ARAYA GELDİ

Pendik’t ebulunan İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği’nde bugun Boşnak dernekler bir arayageldi.BALKANSİAD başkan yardımcısı İsmet AKYÜZ ve Genel Sekreter Kemal Koyuncu ,İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği ‘ni ziyaret etti.

Erdoğan ERDEN ve Boşnak Medya ‘dan Şevket KOÇ’un ev sahipliğind egerçekleşen tanışma amaçlı bir araya gelme oturmasında güzel dakikalar yaşandı.

Çay ve Kahve eşliğinde gerçekleşen görüşmede derneklerin faaliyetleri ve bir arada ne gibi ortak faaliyetler gerçekleştirilebileceği konuşuldu.Bunun yanında Akyüz,Bosna Sancak Derneğinin faaliyetlerini takip ve takdir ettiğini ve kendileri için tekrardan heyecan getirdiğini belirterek başkan Erden’e bu faaliyetlerindne dolayı teşekkür etti.

Başkan Erdoğan ERDEN ise ,derneğin halkın kendisine ait olduğunu bu nedenle halkın kullanımına açtıklarını,yaptıkalrı faaliyetlerin ise tamamen genç kadro ile gerçekleştiğini,bunun aksiyona dönüştüğünü ve takdir topladıklarını belirtti.

Karşılıklı iyi niyet konuşmalarıyla sona eren görüşmede Boşnak Medya’dan Şevket Koç da görüşme öncesi derneğin tanıtımını yaptı ve misafirlere üst katta bulunan kütüphane ve odaları gezdirerek derneğin yaptığı güzel ve başarılı faaliyetleri anlattı.

Haber: Şevket KOÇ-BOŞNAK MEDYA

YORUM YAP