Balkan Camiasının Sevilen İsmi Vefat Etti.. » Boşnak HaberBoşnak Haber

27 Mart 2024 - 15:44

Balkan Camiasının Sevilen İsmi Vefat Etti..

Balkan Camiasının Sevilen İsmi Vefat Etti..
Son Güncelleme :

19 Eylül 2016 - 3:00

İstanbul Süreyyapaşa Hastanesi’nde tedavi altında iken vefat eden Nuri Arabacı’nın ölümü çevrede büyük üzüntü meydana getirdi.

Rumeli Balkan Federasyonu Başkan Vekili, Koşukavak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Yakuboğlu’nun eniştesi, Gebze’nin sevilen isimlerinden Sabri Arabacı’nın babası olan, aslen Bulgaristan Koşukavak’abağlı Cafarlar Köyünden olan Nuri Arabacı’nın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben, Gaziler Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Gebze merkez mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.
Cenazeye Arabacı ailesinin fertleri, yakınları, komşuları, köydeşleri ile Gaziler mahallesi Gülüm Çiftliği mevkiinde oturan komşuları ile kalabalık sayıda kişi katıldı.
YAKUPOĞLU: “HERKESE YARDIMCI OLDU!”
Eniştesinin ölümünden derin üzüntü duyduğunu açıklayan Rumeli Balkan Federasyonu Başkan Vekili, Koşukavak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Yakuboğlu, ” Eniştem imkanlar çerçevesinde çok yardımsever bir insandı. Türkiye’ye ilk adımı attığımızda bizleri karşılayarak ev bulana kadar kendi evinde aylardır konuk etmiştir, Kendisine müteşekkir olduk her zaman, bunları unutmamız mümkün değil. Rahmetli eniştemin, Balkan Türkleri Derneği’nin Merhum Eski Başkanı Mehmet Aksoy ile birlikte zorunlu göçle Türkiye’ye gelen soydaşlarımıza yaptıkları yardımları unutmak mümkün değil. Her iki güzel insanı buradan bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum. Allah rahmet eylesin!” dedi.
Merhum’a ALLAH’tan rahmet, kederli ailesi’ne sabır ve başsağlığı diliyoruz. 

YORUM YAP