Toplantıdan sonra Dodik şöyle dedi: Daha küçük BH tarafını siktir et » Boşnak HaberBoşnak Haber

25 Nisan 2024 - 01:34

Toplantıdan sonra Dodik şöyle dedi: Daha küçük BH tarafını siktir et

Toplantıdan sonra Dodik şöyle dedi: Daha küçük BH tarafını siktir et
Son Güncelleme :

25 Ekim 2022 - 20:45

Milorad Dodik

Bu gece Banja Luka’da, SNSD ve iktidar koalisyonu tarafından düzenlenen “Vatan Çağırıyor” adlı bir miting düzenleniyor. SNSD lideri Milorad Dodik bunu birkaç gün önce duyurmuş ve bu toplantıda belirli pozisyonların alınacağına dikkat çekmişti. 

Vatandaşlar Trg Krajine'ye varıyor

SNSD başkanı Milorad Dodik:

Bu bizim başka bir gecemiz. Yaşam tarzımızı değiştirecek herkese direnme gücümüz var. Milorad Dodik halkın çağrısına kulak verir. Dodik, RS’de şimdiden 12 kez kazandık ve yorulmayacağız, yine kazanacağız dedi.

Halk istediği sürece orada olacağını söyledi.

– Başkalarına ders verecek bir millet değiliz. RS bizim, kalacak çünkü herkese yeter. Sırplardan nefret eden BH değil. Bazı Butmirlerde zor da olsa haklarımızı kaybetmemize izin vermedik. Benim için önemli olan tek şey “Teşekkür ederim Dodik Bey” demenizdi. Bizim daha küçük bir BH varlığı olduğumuzu söylüyorlar, onlar “daha küçük bir BH varlığı”.

– Bize Sırbistan’a git diyorlar, ben de onlara “gidip ülkenin yüzde 49’unu alacağız” diyorum. 10 gün önce burada bulunanların liderlerine saygı duymuyorum. Bana Amerikalı olduğumu, sonra Rus olduğumu ve Sırp olduğumu söylediler. RS’yi seviyorum çünkü orada dürüst insanlar yaşıyor. Milorad Dodik fedakarlık yapmaya hazır, gitmiyoruz, sadece geliyoruz. 1.000 SPC kilisemiz kaldı ve bazıları bunu yapmazdı. Milorad Dodik buradan bir yere gitmeyecek, çabucak başkanlık sarayına taşınacak – dedi.

Bakan, yaptırımlardan bağımsız olarak Sırbistan’ın istikrarsız bir duruma getirilemeyeceğini de sözlerine ekledi.

-Gençler bunu bir tane olarak kabul edecekler ve başkasının olmadığını kabul edecekler. Bu benim en büyük başarım. İyi niyetimden eminim ve eminim. SC, birçok büyük ulusun sağlayamadığı saldırılardan kurtuldu. 

Željka Cvijanović’in kendisini Saraybosna’ya gitmeye “ikna etmesinin” bir şans olduğunu çünkü gitmek istemiyordu çünkü muhalefette SC’yi seven insanlar olduğunu, ancak bunların liderlerin pençesinde olduğunu söyledi. bu partilerden.

– Saraybosna’da bir daha asla oy saymayacaklar. Çok yaşa RS, çok yaşa Sırbistan, çok yaşa halkımız – Dodik sonucuna vardı.

https://avaz.ba/vijesti/bih/781842/okoncan-miting-dodik-porucio-jeb-ih-manji-bh-entitet

YORUM YAP