THY, Batı Balkan başkentlerine yapılan uçuşları sıklaştıracak.Bakın Hangi Günler Nereye Uçacak ? » Boşnak HaberBoşnak Haber

26 Nisan 2024 - 00:36

THY, Batı Balkan başkentlerine yapılan uçuşları sıklaştıracak.Bakın Hangi Günler Nereye Uçacak ?

THY,  Batı Balkan başkentlerine yapılan uçuşları sıklaştıracak.Bakın Hangi Günler Nereye Uçacak ?
Son Güncelleme :

15 Ocak 2022 - 19:59

Türk Hava Yolları, önümüzdeki yaz sezonunda, Batı Balkanlar’da tüm başkentler için günlük en az iki uçuş hizmeti sunarak çalışmaları yoğunlaştıracağını açıkladı.

Türk Hava Yolları 27 Mart’tan itibaren, Belgrad ve Saraybosna’ya sabah, öğleden sonra ve akşam olmak üzere günde üç uçuş yapmayı planlıyor. 

Ayrıca Türk Hava Yolları’nın ticari markası AnadoluJet’in 4 Mayıs’ta Ankara’dan Belgrad’a haftada iki, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Saraybosna’ya haftada üç ve Antalya’dan Saraybosna’ya günde bir sefer yapacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları’na göre AnadoluJet’in şu anda Bodrum’dan Saraybosna’ya geçen yaz gerçekleştirdiği normal sezonluk seferlerine yeniden başlama planı yok.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan PriştineÜsküpZagreb ve Lübliyana‘ya günde iki seferi olacak. Ayrıca AnadoluJet, 1 Nisan’dan itibaren Sabiha Gökçen ve Priştine havalimanları arasında haftalık üç sefer, 15 Haziran’dan itibaren ise Bodrum’dan haftalık 2 sefer uygulamasını tekrar başlatacak. 

Şirket, sezon başında Antalya’dan Üsküp’e uçuşlarına 28 Mart’ta yeniden başlayacak ve yaz boyunca iki şehir arasında haftalık on sefer gerçekleştirecek. 

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Dubrovnik’e haftada on bir uçuş gerçekleştirirken, havayolu ayrıca yaz mevsiminde bu güzergahta sefer gerçekleştiren Air Montenegro ile doğrudan rekabet edeceği Tivat’a haftada dört uçuş başlatmayı düşünüyor.

 

Balkan News

YORUM YAP