Srpske diplome za bošnjačku propast » Boşnak HaberBoşnak Haber

20 Nisan 2024 - 06:59

Srpske diplome za bošnjačku propast

Srpske diplome za bošnjačku propast
Son Güncelleme :

25 Mart 2022 - 15:57

Najveća propast koja je poslije rata zadesila bošnjački narod generalno, a Krajišnike posebno, jesu lažne akademske titule, stručna zvanja i diplome iz Republike Srpske (čitaj genocidne).

Jednostavno, Krajina je puna tih kupljenih diploma iz Banja Luke i Prijedora da bi se morala sprovesti opsežna i detaljna istraga, koja bi trajala najmanje pet godina, i koštala stotine hiljada maraka narodnih para. Ko je sve bachelor prava, ekonomije, menadžmenta, pedagogije itd., a ko lažni magistar i doktor struke..?

Kad čovjek vidi ko je sve zaposjeo visoke funkcije u kantonu i rukovodi ozbiljnim ustanovama, a ima sumnjivo stečenu “vlašku” diplomu, kupljenu budžetskim parama jer mu je, dok je išao povremeno da ko fol polaže ispite (pati se aman jarabi) u šihtaricu upisano da je bio na radnom mjestu. Znači, narod je plaćao njegovu kupovinu diploma i to od najvećih neprijatelja tog naroda (bošnjačkog). Kakav apsurd i kakav zločin stoljeća!

Zato narode, uživajte u onome što ste sami sebi skrojili, a to su stručnjaci po mjeri neprijatelja Bošnjaka, čije titule zvanja i sr…nja su skuhana u kuhinji SANU-a!

YORUM YAP