Sancak Dostları'ndan Muhteşem Kahvaltı.. » Boşnak HaberBoşnak Haber

18 Nisan 2024 - 18:19

Sancak Dostları’ndan Muhteşem Kahvaltı..

Sancak Dostları’ndan Muhteşem Kahvaltı..
Son Güncelleme :

11 Şubat 2018 - 14:52

Sandzak Dostları Bir Araya Geldi

Daha önce Sancak Bölgesine yaptığı hayırlar ile bilinen ve Türkiye’nin köklü firması Salcano önderliğinde kurulan Sancak Dostları Platformu dün muhteşem bir kahvaltılı buluşma gerçekleştirdi.

pı Tesisleri’nde birlikte gerçekleştirdiği ve yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda AK Parti milletvekili ve Balkan kökenli Mehmet Müezzinoğlu,Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ,Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altınay,Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, ilçe belediye başkan yardımcıları,Rumeli Ve Boşnak Dernekleri Başkan ve yardımcıları,Boşnak Medya Genel Yayın Danışmanı Şevket Kućevič ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

Program açılış konuşmasını yapan Salcano ve Sancak Dostları Platformu Başkanı Salih Akgül ,platform olarak Sancak bölgesinde gerçekleştirdikleri hayırlı hizmetlerden bahsetti . Prijepolje’de yarım kalan cami ve külliye projesi için de yardım çağrısı yaptı Ve az sonra da Sultangazi Belediyesi bu projeyi tamamlama sözü verdi ve katılımcılardan tebrikler aldı..

Protokol konuşmalarında ise Sancak ve Bosna ‘da yaşayan Müslümanların dertlerine değinildi ve yapılanlar ile yapılabilecekler konuşuldu..

Program keyifli bir şekilde sona erdi.

Biz de Boşnak Medya olarak Salcano ve Sancak Dostları Platformu çalışmalarına başarılar dileriz.

 

YORUM YAP