Pendikli Boşnaklardan Ankara Çıkarması » Boşnak HaberBoşnak Haber

25 Nisan 2024 - 09:52

Pendikli Boşnaklardan Ankara Çıkarması

Pendikli Boşnaklardan Ankara Çıkarması
Son Güncelleme :

13 Ocak 2016 - 20:18

chp

İstanbul Pendik Sapanbağları merkezli İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği ,bir ilki gerçekleştirdi..

Aralık ayı sonunda Erdoğan ERDEN başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulu ,dernek tarihinde ilk kez Ankaraya giderek yetkililerle görüşerek ziyaret gerçekleştirdi.

 

Dernek olarak her siyasi görüşe aynı yakınlıkta olduklarını belirten Başkan Erdoğan Erden,ziyaretlerinde MHP,AKP ve CHP farketmeden ,sadece Boşnakları temsil etme şuuruyla yanlarına gittiklerini ,her parti temsilcisinin kendilerine sıcak davrandığını belirtti.Kendilerinin neyi ve kimi temsil ettiklerinin şuuruyla hareket ettiklerini ve hizmet götürürken BOŞNAK olmasının yeterli olacağını ifade etti.

atas

Ziyaretlerinde  Boşnak Kocaeli Milletvekili Saffet SANCAKLI iı ,bunun yanında Gençlerbirliği ikinci başkanı ve Şencan Köftecisi Hıfzı KURUŞA ile bir araya gelerek Boşnak muhabbeti yaptıklarını anlattı.

Diğer ziyaretlerinin ise AKP Teşkilatlardan sorumlu ve aynı zamanda dernekler ile ilgili sorumluluğu bulunan Mustafa ATAŞ,İstanbul milletvekili İlhan KESİCİ,CHP Grup Başkanvekili Engin ALTAY,İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi,Sinop Milletvekili Barış Karadeniz,İstanbul Milletvekili Onursal ADIGÜZEL,Antalya milletvekili Deniz BAYKAL ve Pendik eski belediye başkanı Erol KAYA oldugunu ekledi.

Haber: Boşnak Medya

 

YORUM YAP