Kosova'lı Kadın Girişimciler Derneğinden İş birliği Çağrısı! » Boşnak HaberBoşnak Haber

2 Mayıs 2024 - 05:59

Kosova’lı Kadın Girişimciler Derneğinden İş birliği Çağrısı!

Kosova’lı Kadın Girişimciler Derneğinden İş birliği Çağrısı!
Son Güncelleme :

10 Nisan 2018 - 10:59

Zeynep Işıl Hamziç   Boşnak Medya

Uzun zamandır Balkan Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Derneği ile Kosova Kadın Girişimciler Derneği arasında yapılan ortaklaşa projeler kapsamında karşılıklı katkı sağlamakta ve bir çok faaliyet yapılmaktadır.Bayanların el sanatlarının ekonomiye kazandırılması ve ülkenin gelişimine katkısı üzerine bu güne kadar Prizren’de “Ater Koro hn” girişimiyle başlatılan Dernek bir çok faaliyet yapmaktadır.

Balkan Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Doç.Dr.A.Emin Serin bey bu faaliyet ve çalışmalar için önümüzdeki hafta Kosova’nın Prizren Şehrine gidecektir. Bu sebeple Doç.Dr. A.Emin bey ,bu Dernekler arası faaliyetlerin artması için çalışmalarına hız verdiğini bizlere aktardı. 

Ayrıca bizlere Kosova’da faaliyet gösteren “Kadın Girişimciler Derneği” nin çalışmalarının,uygun bir işbirliği modeli ile Antalya’daki ve hatta Türkiye’nin çeşitli şehirlerindeki sivil toplum örgütleri ile faaliyetler yürütmek istediklerini aktardı. Bizlerde emeği geçen herkesi “Boşnak Medya” olarak Tebrik ediyor ve  Başarılar diliyoruz.

YORUM YAP