Karadağ sahilinde yaz tatili ne kadara mal olur? » Boşnak HaberBoşnak Haber

20 Nisan 2024 - 05:09

Karadağ sahilinde yaz tatili ne kadara mal olur?

Karadağ sahilinde yaz tatili ne kadara mal olur?
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2022 - 22:09

Yaz, Karadağ’ın birbirinden güzel sahil şehirlerini ziyaret etmek için ideal bir mevsim. Sırbistan ve Bosna Hersek’ten gelen turistler, Adriyatik Denizi’nin güzel havasını solumak için burayı tercih ediyor. Ülgün’den Kotor Körfezi’ne kadar uzanan plajlar, adacıklar, kiliseler, saraylar ve tabii yemekler ve eğlence ile bu ülkenin turistlere sunacağı çok şey bulunuyor.

2022 yazında Karadağ’ı ziyaret etmeyi planlayanlar için bu ülkenin Ulusal Turizm Organizasyonu, ülkenin sahillerindeki en popüler turizm merkezlerinde konaklama fiyatlarını yayınladı.

Nova.rs’nin haberine göre Karadağ Ulusal Turizm Organizasyonu tarafından yapılan açıklamada “Yaz turizm sezonunda, kategoriye bağlı olarak kahvaltı dahil otelde konaklama fiyatları Bar ve Ülgün’de 20 avrodan, Herceg Novi’de 22 avrodan, Tivat ve Budva’da 30 avrodan, Kotor’da ise 50 avrodan başlıyor. Pek çok otel, 14 yaş altı çocuklar için ücretsiz konaklama, rezervasyon süresine göre indirimler, ücretsiz mobilya kullanımı gibi sayısız avantaj sunmaktadır.“ denildi.

Çok çeşitli otel konaklamalarına ek olarak, belirli standartlara uygun olarak sınıflandırılmış özel konaklama yerleri de bulunuyor. Bu konaklama türünde ise fiyatlar konum ve kategoriye bağlı olarak Herceg Novi’de sekiz avro, Bar, Ülgün, Tivat ve Budva’da 10 avro, Kotor’da 20 avro arasında değişiyor.

Balkan News

YORUM YAP