İzmir Boşnaklarından Taziye Ziyareti » Boşnak HaberBoşnak Haber

26 Nisan 2024 - 12:32

İzmir Boşnaklarından Taziye Ziyareti

İzmir Boşnaklarından Taziye Ziyareti
Son Güncelleme :

22 Aralık 2016 - 21:07

İZMİR BOSNA SANCAK DERNEĞİ’NDEN BORNOVA EMNİYETİ’NE TAZİYE ZİYARETİ..

İzmir Bosna Sancak Derneği ,İstanbul’da şehit düşen ve yaralanan polisler için Bornova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Uslu’ya başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İzmir Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül bu hain saldırıyı Boşnak camiası olarak nefretle kınadıklarını  ve lanetlediklerini belirtti. Gül, “bu saldırılar bizi birbirimize daha da kenetlendirecek. Bu saldırılar karşısında daha daima dik duracağız” dedi.

Bornova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Uslu Boşnak dostlarımızın bu ziyaretinden çok memnun olduğunu ifade ederek “, Devlet olarak emniyet teşkilatı olarak bu hainlerden  şehitlerimizin hesabını soracağız.Görev yaptığım yerlerde Boşnakları yakından tanıma fırsatı buldum. Boşnaklar yüzyıllardır bu bayrak için ve bu topraklar için çok büyük fedakarlıklar yapan milli duyguları yüksek bir toplumdur ” şeklinde konuştu

Ziyaret sonunda İzmir Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül, Bornova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Uslu’ya İzmir Bosna Sancak Derneği’ni simgeleyen bir hediye verdi.

YORUM YAP