FK Sarajevo'dan Bomba Transfer » Boşnak HaberBoşnak Haber

27 Mart 2024 - 22:54

FK Sarajevo’dan Bomba Transfer

FK Sarajevo’dan Bomba Transfer
Son Güncelleme :

29 Haziran 2015 - 4:16

Milan Stepanov, Sarajevo’ya Transfer Oldu
Bosna Hersek’in son şampiyonu Sarajevo, Sırp futbolcu Milan Stepanov kadrosuna dahil etti

Bosna Hersek’in son şampiyonu Sarajevo, Sırp futbolcu Milan Stepanov2u kadrosuna dahil etti.

Yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayan Stepanov, düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, çok fazla konuşmak istemediğini ve bildiklerini sahada göstereceğini söyledi.
 
Stepanov, Sarajevo’nun tecrübeli ve genç futbolcuların yer aldığı bir takım olduğunu belirterek, geçen sezon elde edilen lig şampiyonluğunun ardından Sarajevo’yu güzel günlerin beklediğini ifade etti.

Farklı liglerde 10 yıldır forma giydiğini anlatan Stepanov, “Ligi çok iyi tanımıyorum ancak bunun benim için sorun olacağını düşünmüyorum” ifadesini kullandı.

Sarajevo Futbol Kulübü Sportif Direktörü Abdulah İbrakoviç de uzun zamandır savunma hattı için istikrarlı bir stoper aradıklarını belirterek, Stepanov’un tecrübesinin hem takıma hem de genç oyunculara katkı sağlayacağını söyledi.

Kariyerine Sırbistan’ın Vojvodina takımında başlayan Stepanov, Trabzonspor, Porto,Malaga, Bursaspor, Mersin İdmanyurdu ve son olarak Omania formaları giydi.

Sezon öncesi hazırlıklarına başkent Saraybosna’da devam eden Sarajevo, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Polonya temsilcisi Lech Poznan ile eşleşmişti.
 

AA

YORUM YAP