Boşnaklara Destek Çıktı..Kendisine Ustaşa Gübresi Dendi.. » Boşnak HaberBoşnak Haber

24 Nisan 2024 - 09:02

Boşnaklara Destek Çıktı..Kendisine Ustaşa Gübresi Dendi..

Boşnaklara Destek Çıktı..Kendisine Ustaşa Gübresi Dendi..
Son Güncelleme :

12 Ekim 2021 - 23:07

“SREBRENİCA’DA BOŞNAKLARA SOYKIRIM YAPILDI” GERÇEĞİNİ SÖYLEYEN HIRVAT ŞARKICIYA “USTAŞA GÜBRESİ” DİYE HAKARET EDEN SIRP MEDYASININ VE SOYKIRIMCI SIRPLARIN ZAVALLI HALİ.
“Sırbistan’da büyük çoğunluk Srebrenica’da uydurulmuş soykırıma inanmadığına göre, Severina asla Sırbistan’a gelmemeli” ?!
Severina ise bakın ne demiş: “Srebrenica’da Boşnaklara yapılan soykırımı inkar edenlerle işim olmaz”
2006 Eurovision Şarkı Yarışması’na Hırvatistan adına “Moja štikla” adlı şarkıyla katılan ünlü Hırvat şarkıcı ve oyuncu Severina Vuçkoviç soykırımı reddeden Sırpları insan yerine koymuyor !
Sırp medyası ve ırkçı, faşist soykırımcı Sırplar boşu boşuna çırpınıp duruyorlar. “Srebrenica’da Boşnaklara Soykırım yapıldı” diyen Birleşmiş Milletler Lahey Adalet Divanı’nın Eski Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesi ya da tam adıyla Eski Yugoslavya’nın Topraklarında 1991 Yılından Bu Yana Uluslararası İnsan Haklarını Çiğnemekle Sorumlu Kişilerin Cezalandırılması İçin Kurulmuş Uluslararası Mahkeme.
Mahkeme sözkonusu kararı tüm insanlık adına verdi. Sonsuza kadar bu karar artık değişmez ! Srebrenica’daki Boşnak soykırımını İstedikleri kadar reddedip dursunlar, sön sözü her zaman ve her yerde olduğu gibi mahkeme söyler :
Mahkeme Kararı :
“BOSNALI SIRP ORDUSU VRS SREBRENİCA’DA BOŞNAK ERKEKLERE SOYKIRIM YAPTI”
“SIRBİSTAN BU SOYKIRIMI ÖNLEMEMEKLE SUÇLU BULUNDU”
SIRP HALKINI İLGİLENDİREN ASIL HABER, GAZETENİN EN ÜSTÜNDE YAZIYOR: “SLOVENYA’NIN KRANY ŞEHRİNDE YAPILAN TOPLANTIDAN ŞOK KARAR; AVRUPA BİRLİĞİNE 2030 YILINDA DA GİREMİYECEĞİZ !?
NUSRET SANCAKLI FACEBOOK SAYFASINDAN ALINTIDIR..

YORUM YAP