Boşnaklar ROK'u Affetti mi ? Haberimizde !! » Boşnak HaberBoşnak Haber

18 Nisan 2024 - 10:54

Boşnaklar ROK’u Affetti mi ? Haberimizde !!

Boşnaklar ROK’u Affetti mi ? Haberimizde !!
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2022 - 18:22

2019 yılının Ağustos ayında bir gece vakti karşısında Rumeli Balkan Camiasının temsilcilerini gördüğünde kuracağı cümleleri toparlamakta zorlanan Osman Gökçek, “ben sizin ROK’u affettiğinizi sanıyordum” mazeretine sığınmaya çalışmış, akabinde Boşnaklara hakaret eden kişiyi ikinci kez kovmak zorunda kalmıştı.
Öylesine zor bir durumdu ki bu onun için; kamuoyuyla paylaşacağı metni bile Ahlak Gönüllüleri Platformu üyelerinin “uygundur” cevabını aldıktan sonra yayınlamıştı.
Beyaz TV’nin sahibi Osman Gökçek’in ROK’a olan ihtiyacı ortadadır. Sebepleri ne diye sorarsanız çok şey sıralayabiliriz ama kendisine Boşnaklardan daha fazla değer verdiği su götürmez bir gerçektir.
Ekteki fotoğraf 24 Ağustos 2019 Cumartesi gecesi çekilmiştir. Türkiye’deki onlarca sivil toplum örgütünün bir araya gelerek kurdukları Ahlak Gönüllüleri Platformu’nun temsilcileriyle görüşen Osman Gökçek, ROK’u bir kez daha kovduğunu bu görüşme sonrasında kamuoyuyla paylaşmıştır.
Şimdi çıkıp da “birkaç Boşnak derneğiyle görüştüm, ROK’u affettiklerini söylediler” türünden cümleler kuruyorsa, bu açıklamaları yeterli görmemeli, yaptığını iddia ettiği görüşmelere dair isim, fotoğraf, yer ve zaman gibi somut bilgileri de paylaşmasını beklemeliyiz.
Zira Gökçek’in bu konuda sabıkası kabarıktır! Rumeli Balkan Camiasının içine nifak tohumları serpilmek isteniyor olabilir. Çok dikkatli olunmalıdır…
Eğer bu iddialar doğruysa ve gerçekten ülkemizdeki Boşnak derneklerinin bazılarının başkan ya da yöneticileri bahsi geçen görüşmeyi yapmış ve Gökçek’in dediği gibi “biz ROK’u affediyoruz” anlamına gelen cümleler kurmuşlarsa; ALLAH TOPUNUN BELASINI VERSİN!
ROK ekran başında işlediği suçun cezasını bağımsız Türk mahkemelerince almış ve ahlaksızlığı kanunlar önünde tescillenmiştir. Kendisinin vicdanlardaki cezası ise “müebbettir” ve af söz konusu dahi değildir!!!
Hala ekranlarda boy göstermesi ise bu memleketin güzel insanlarının “hazmetme” problemidir! Zira Boşnaklar üzerine düşeni yapmıştır!!!

Boşnak Dünyası Facebook sayfası

YORUM YAP