Boşnak Oyuncumuz Latin Amerika'nın En Prestijli Ödülünü Aldı.. » Boşnak HaberBoşnak Haber

3 Mayıs 2024 - 09:34

Boşnak Oyuncumuz Latin Amerika’nın En Prestijli Ödülünü Aldı..

Boşnak Oyuncumuz Latin Amerika’nın En Prestijli Ödülünü Aldı..
Son Güncelleme :

03 Aralık 2021 - 22:53

Birkan Sokullu Latin Amerika’da ödül aldı

Latin Amerika’nın prestijli ödülü olan Produ ödüllerinde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilen başarılı oyuncu, sosyal medyanın gündemine oturdu.TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran ‘Masumlar Apartmanı’ dizisi bir süre önce Latin Amerika’da yayınlanmaya başladı.Dizide ‘Han’ karakteriyle sergilediği başarılı performansıyla adından sıkça bahsettiren genç oyuncu, televizyon sektörünün en prestijli ödüllerinden Produ Awards’a aday olarak gösterildi.

2 Aralık perşembe günü video konferans yoluyla Miami’de gerçekleşen törene katılan Sokullu, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Han’ı oynamak benim için çok derin ve anlamlı bir yolculuk. Bu yolculuğu sizinle paylaştığım için çok mutluyum.” dedi.Sokullu, “Beni bu değerli ödüle layık gördüğünüz için sonsuz teşekkürler. Tüm jüri üyelerine, İspanya2da ve Latin Amerika’da bizi izleyen tüm seyircilerimize teşekkür ediyorum.Bu performansta emeği geçen katkısı olan yönetmenlerime, senaristlerime, yapımcılarıma, tüm ekip ce değerli oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olarak adını duyuran başarılı oyuncu, yer aldığı her projede büyük ilgi görüyor.

 

ensonhaber.com

YORUM YAP