Boşnak Hoca'ya Sevgi Seli » Boşnak HaberBoşnak Haber

25 Nisan 2024 - 05:11

Boşnak Hoca’ya Sevgi Seli

Boşnak Hoca’ya Sevgi Seli
Son Güncelleme :

02 Kasım 2016 - 18:29

Yeni Malatyaspor’un başında ikinci sezonunu yaşayan Teknik Direktör İrfan Buz, kısa sürede Malatyalı futbolseverlerin kalbine girmeyi başardı.
Saha kenarında heyecanlı ve agresif yapısıyla dikkat çeken Buz, görev yaptığı sarı-kırmızılı takımı ikinci sezonunda şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden biri durumuna getirdi. Röportajlarında Malatya ile dokusunun uyuştuğunu ve bunun da başarıyı getirdiğini vurgulayan genç teknik adam, Malatyalı futbolseverler tarafından oldukça seviliyor.

Takımın galip geldiği her müsabaka sonrası tribünlerin çağırıp üçlü çektirmesini istediği Buz, bugüne kadar bu isteği hep olumlu karşıladı. Malatya sokaklarında gezerken gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Buz, kendisinin de Malatyalıları çok sevdiğini ifade etti.

 

“Malatya taraftarının da benden geri kalır tarafı yok”
İHA muhabirine yaptığı açıklamada Malatya’nın ikinci memleketi olduğunu belirten Buz, “Herhalde doku uyuşması dedikleri olay bu olsa gerek. İnanılmaz bir sinerji yakaladık. Benim heyecanlı bir yapım var. Malatya taraftarının da benden geri kalır tarafı yok. Bu da bizi birbirimize daha da yakınlaştırıyor. Bazen sokaklarda gezerken o kadar büyük bir sevgiyle karşılaşıyorum ki, inanın bu tablo beni çok etkiliyor. Ben her şeyin başında sevginin geldiğine inanan bir insanım. Sevgi olmadan hiçbir şey olmaz. Malatya taraftarı takımını çok seviyorum. İnşallah onlar birlikte sezon sonu güzel şeyler yaşamayı nasip eder Yüce Mevla” dedi.

 

Kaynak: http://www.iha.com.tr/malatya-haberleri/irfan-buza-sevgi-seli-malatya-1533014/

15

YORUM YAP