Boşnak Başkandan Ürkütücü Mesaj ! » Boşnak HaberBoşnak Haber

20 Nisan 2024 - 05:04

Boşnak Başkandan Ürkütücü Mesaj !

Boşnak Başkandan Ürkütücü Mesaj !
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2022 - 19:15

Gaz bulabilecek miyiz bulursak parasını ödeyebilecek miyiz | İTO Başkanından ürkütücü mesaj
İTO Başkanı Şekib Avdagiç, iki önemli nokta olduğuna dikkat çekerek, “Birincisi gaz bulabilecek miyiz, ikincisi bulursak parasını ödeyebilecek miyiz? 1000 metreküpü 1300 dolarla çıkan doğalgazın, önümüzdeki kışa girerken 2500-3000 dolarla çıkacağı yönünde bir bilgi akışı var” dedi.

Gaz bulabilecek miyiz bulursak parasını ödeyebilecek miyiz | İTO Başkanından ürkütücü mesaj
Gelen fatura bedelleri vatandaşın belini bükmeye devam ediyor.

İstanbul Ticaret Odası Şekib Avdagiç’in açıklamaları dikkat çekti.

Başkanı Enerjide arz güvenliği ve yüksek fiyatlara dikkat çeken Şekib Avdagiç, iki önemli nokta olduğuna dikkat çekerek, “Birincisi gaz bulabilecek miyiz, ikincisi bulursak parasını ödeyebilecek miyiz? 1000 metreküpü 1300 dolarla çıkan doğalgazın, önümüzdeki kışa girerken 2500-3000 dolarla çıkacağı yönünde bir bilgi akışı var” dedi.

Tüm Avrupa’nın sorunu olacak?

Rusya-Ukrayna Savaşı’nın büyüme üzerindeki olumsuz etkilerini paylaşan Avdagiç, konuşmasında enerjide arz güvenliği ve yüksek fiyatların önümüzdeki kış çok fazla gündeme geleceğine ilişkin mesajlar verdi.

Sadece Türkiye’nin değil bütün Avrupa’nın önünde, kışa girerken iki önemli konu olduğunu söyleyen Avdagiç, “Birincisi yakıt bulabilecek miyiz, gaz bulabilecek miyiz? İkincisi bulursak bile parasını ödeyebilecek miyiz? Bu sadece Türkiye’nin değil tüm Avrupa’nın sorunu olacak. 1000 metreküpü 1300 dolarla çıkan doğalgazın, önümüzdeki kışa girerken 2500-3000 dolarla çıkacağı yönünde bir bilgi akışı var Rusya tarafından” diye konuştu.

 

YORUM YAP