Bosna Sancak Derneği Üyelerine Göz Hastanesi'nden İndirimli Muayene » Boşnak HaberBoşnak Haber

27 Nisan 2024 - 02:19

Bosna Sancak Derneği Üyelerine Göz Hastanesi’nden İndirimli Muayene

Bosna Sancak Derneği Üyelerine Göz Hastanesi’nden İndirimli Muayene
Son Güncelleme :

30 Ocak 2015 - 1:05

İzmir’in en etkin sivil toplum örgütlerinden biri olan Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül ile İzmir’de sağlık hizmetleri veren Alfa Göz Sağlık Hastanesinin halkla ilişkiler müdürü Özle Meler sağlık protokolü imzaladı.

indir (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Balçova,Buca ve Çamdibi’nde Sağlık hizmetleri veren AlfaGöz Hastanesinden Bosna Sancak Derneğinin tüm üyelerinin, çalışanlarının ve bunların birinci derece yakınları (anne,baba,eş,çocuk,kardeş) aile fertlerinin ilk muayene esnasında katkı payı alınmıyacağını bununla beraber tanı ve tedavi amaçlı küçük cerrahi muayeneler için % 50 radyoloji,laboratuar ve diğer teknik hizmetler için indirim uygulanacağını belirtildi. Ayrıca yatarak yapılan tetkik tedaviler ve yatak ücretleri,cerrahi müdahaleler ameliyat, konsültasyon ücretlerinden ise %60 indirimlerden faydalanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Abdullah Gül, sağlığın insan hayatında yerinin çok önemli olduğunun altını çizerek, ”Yaşam kalitesini artırmak için İzmirde yaşayan tüm üyelerimizin bu özel hizmetlerden faydalanmalarını sağlamak için çalışmaları sürdüreceğiz. Bu sağlık hizmetlerinden faydalanmak isteyen üyelerimizin daha geniş bilgi almak için derneğimize müracat etmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

 

YORUM YAP