Bosna Kahraman Komutanına Hapis Cezası Verdi ! » Boşnak HaberBoşnak Haber

5 Mayıs 2024 - 17:04

Bosna Kahraman Komutanına Hapis Cezası Verdi !

Bosna Kahraman Komutanına Hapis Cezası Verdi !
Son Güncelleme :

11 Eylül 2023 - 19:13

BOSNALI SIRP TARAFTARI YARGIÇ VE SAVCILARIN HAKİM OLDUĞI BOSNA HERSEK MAHKEMESİ, BOSNA HERSEK’İN KURTULUŞ VE BAĞIMSIZLIĞ İÇİN SAVAŞAN KAHRAMAN BOŞNAK KOMUTANLARI CEZALANDIRMAYA DEVAM EDİYOR !?
Sırp Karadağlı çetnik ordusuna kök söktürmüş olan ünlü Bucim 505. Tugay komutanı Saffet İsakoviç, Bosnalı Sırpların hakim olduğu Bosna Hersek mahkemesinin kararı ile haksız yere 4 yıl hapis cezası verildi.
Birlikte Sırpların korkulu rüyası haline gelmiş olan büyük Boşnak kahramanı Şehit General İzet Naniç’in dediği gibi; “Bosna Hersek’te savaştan sonrası da yine savaş” sözünün ne kadar gerçek olduğu, Boşnak Ordusu’nun Savaş Kahramanı komutanlarına karşı açılmakta olan paralı ve yalancı şahitlerin ifadelerine dayandırılan kumpas yargılamalar gösteriyor !
Saffet Cidco İsakoviç, Bosna Hersek Cumhuriyeti Ordusu’nun (ARBiH) en iyi savaşçılarından biridir.
Altın Zambak ödülünün sahibidir. Dokuz kez yaralandı. Aynı gün iki kardeşi ve amcası öldrüldü. Cico: bir asker, bir kahraman, bir savaşçıydı; o ikiyüzlü, sivillerin katili, esirlerin katili değildi. Cico, insan idi, bir korkak ve meçhul bir alçak değil. Cico, asla insanlara, bir sivile ya da bir esire ateş etmedi, savaş suçu işlemedi.
İşte bu yüzden ilk etapta verilen karar acı vericidir.
Allah’ın yardımıyla, eğer hak adaletin ardından gelirse, ikinci derece mahkemesi kararı ile cezası kaldırılacaktır.
 
Kaynak: NUSRET SANCAKLI

YORUM YAP